INSCRIPCIÓ SOPAR PROMOCIONS 1973-2023

La direcció de l’IES Bellaguarda es complau a convidar a totes les persones que en algun moment heu format part de la seua història al sopar de promocions d’antic alumnat i professorat per commemorar el 50 aniversari. El sopar de promocions es realitzarà el divendres 28 de juny a les 21.00h en el pati de l’IES Bellaguarda. Aquest sopar serà ofert pel Aurrera Xperience Catering i té un cost de 48 euros.

A continuació podeu consultar les 3 opcions de menú disponible:

(Fes clic per consultar menú plat principal carn >>>)

(Fes clic per consultar menú plat principal peix >>>)

(Fes clic per consultar menú vegetarià >>>)

PROGRAMA D’ACTES SOPAR PROMOCIONS 1973-2023

20:00 Recepció dels assistents

20:30 Visita guiada per l’institut als assistents interessats i/o visita exposicions (opcional).

21:00 Inici del sopar promocions

22:30 Actuació musical de grup de música “La Gran Babylon”

COM PUC INSCRIURE’M?

1r Comprova si queden places disponibles: TERMINI INSCRIPCIÓ FINALITZAT

2n Fes el pagament

3r Ompli el formulari amb les teues dades personals, tria menu i adjunta el rebut de pagament. (Fes clic per omplir el formulari >>>)

COM PUC FER EL PAGAMENT?

Ingrés directe o transferència bancària. Imprescindible indicar el nom i cognoms complets en el concepte del rebut. Si sou professors (antics o actuals) nom, cognoms i l’abreviatura “prof”. Recordeu que cal enviar el rebut de pagament a través del formulari d’inscripció.

COMPTE PER FER EL PAGAMENT

IBAN ES06 2100 2611 38 XXXXXXXXXX

(Compte de l’AMPA IES Bellaguarda -CaixaBank)

QUIN ÉS L’ÚLTIM DIA PER APUNTAR-ME?

TERMINI INSCRIPCIÓ FINALITZAT

DUBTES

Dirigiu-vos per mail a l’adreça jv.ponspons@edu.gva.es

Vos recordem que el periode d’inscripció i pagament del sopar ha finalitzat. No s’acepten noves inscripcions.

NOVETATS: Per un altra banda i atenent a les múltiples peticions que ens heu fet ampliem el termini per reservar taula fins al 24/06/2024. A més, si sou un grup de 5 o més persones i desitgeu sentar-vos juntes intentarem reservar-vos taula si hi ha disponibilitat.

Per favor indiqueu nom i cognoms complets de les persones que es sentaran juntes i assegureu-vos de que tots els membres hagen omplert el formulari i fet el pagament abans de la finalització del termini d’inscripció (Va finalitzar el 15.06). En cas contrari no podrem tramitar la reserva de taula. Envieu les vostes reserves al mail a jv.ponspons@edu.gva.es

NOVETAT: DARRER DIA PER RESERVAR TAULES 24/06/2024