RÀDIO ALTEA – DIA DE LA PAU

Hui, dia 30 de gener, Dia Internacional de la Pau i la no Violència, les i els ambaixadors júniors de l’IES Bellaguarda hem visitat Ràdio Altea.

Per començar, hem explicat del que tracta el projecte, qui participem i quines activitats realitzem al respecte, hem fet un recorregut per les activitats de les últimes setmanes.

Per continuar, en honor al Dia Internacional de la Pau i la convivència democràtica hem parlat sobre cançons de diversos artistes europeus que parlen sobre la pau, com són Imagine de John Lennon (amb els anys s’ha convertit en l’himne de la pau), Pride de U2, Moving de Macaco i el cant dels Ocells, són cançons que ens transmeten emocions i energia positiva. Hem comentat la lletra d’algunes, volem que quede constància de què tots somiem amb un món en pau; sobre tot hem recordat les persones Ucraïneses que estan sofrint els horrors de la guerra. Hem demanat a la UE que ajude a que s’acabe aquesta guerra horrorosa.

Per concloure, hem donat les gràcies a Radio Altea per convidar-nos i ajudar-nos a difondre el nostre projecte i a tots els que ens escoltaran, per fer-ho.

Les i els ambaixadors júniors del Parlament Europeu reivindiquem l’objectiu del Dia Internacional de la Pau i la no Violència: l’educació en i per a la tolerància, la solidaritat, la concòrdia i el respecte als drets humans.

Mabel Peralbo, Ambaixadora Júnior

https://www.radioaltea.com/programs/elguix/radioaltea_podcast_16235