CELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS

Enguany a L’IES Bellaguarda hem elaborat un puzle dels Drets Humans. Després d’haver treballat a les tutories què són, quins són i en quin context és crearen, cada grup de l’ESO, entre ells hi ha els grups d’ambaixadors del Parlament Europeu, ha creat una peça del puzle. En total 30 peces diferents per visualitzar els 30 articles que en conformen la declaració.


A més a més, s’ha construït un mur amb caixes de cartró, en les quals cada grup de tutoria ha denunciat una violació d’algun dels DDHH.

Per concloure, a l’hora del pati s’ha llegit per part de l’alumnat, entre els quals hi havia dos representants dels ambaixadors júniors, un manifest a través del qual la comunitat educativa de l”IES Bellaguarda manifesta la seua ferma defensa dels DDHH, i tot seguit s’ ha enderrocat el mur que simbolitzava les diferents vulneracions d’aquests drets.