11 de Març Dia Internacional de les Víctimes del Terrorisme

El dilluns 11 de març, es van complir 20 anys d’un dels pitjors atemptats terroristes de la història a Espanya. Va ser a Madrid, una sèrie d’explosions va causar 191 morts i més de 2.000 ferits.

Aquest atac va commocionar al món sencer, ningú oblida el que va ocórrer, tampoc nosaltres a l’IES Bellaguarda. A l’hora del pati vam llegir un manifest en commemoració a les víctimes en el que vam incloure testimonis dels supervivents i a continuació vam guardar un minut de silenci en memòria a totes les víctimes.

Encara que nosaltres no havíem nascut, sabem que aquest dia va arribar al cor de totes les nostres famílies, esperem poder haver transmetre aquest sentiment als companys i companyes que ens van escoltar.

Agraïm la col·laboració de la Fundació Llor per haver-nos facilitat el cartell representatiu d’aquest dia.

Ambaixadora Júnior Rebeca Sarrión