L’IES Bellaguarda participa en el projecte europeu “CoGreenEu” que es celebra a Xipre

Entre els dies 30 de gener i 2 de febrer tindrà lloc a Agros, (Xipre), la tercera trobada del projecte europeu CoGreenEu, “European cooperation against climate change”; desenvolupat en el marc del programa CERV, Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors de la Unió Europea. Una trobada a què assistirà Altea de la mà de la regidoria de Projectes Europeus, dirigida per l’edil Germán Manjón.

“L’objectiu principal del projecte és promoure la cooperació i la col·laboració a nivell europeu en l’àmbit mediambiental per possibilitar una resposta global al repte del canvi climàtic i l’escalfament global”; explica el regidor.

Com a representants del municipi d’Altea, al congrés participaran Jordi Escrihuela i Susana Monllor, professors de biologia de l’I.E.S Bellaguarda i de l’I.E.S Altaia, A més d’ells, acudiran representants de la UNED – Dénia, Universitat Nacional d’Educació a Distància; de l’associació ASEID, Alcoi, i membres de la resta de socis participants, provinents d’Itàlia, Bèlgica, Grècia, Xipre, Holanda, Letònia i Lituània.

el projecte “CoGreenEu” pretén accelerar la consecució a escala municipal dels objectius de desenvolupament sostenible recollits a l’Agenda 2030 de Nacions Unides, i que, en paraules de l’edil, “el nostre municipi ja va establir en una planificació estratègica elaborada a 2022. En tot cas, realitzar la implementació d’estos objectius de manera reeixida requereix la màxima col·laboració entre les administracions públiques i la participació ciutadana”.

Durant la reunió preparatòria de la trobada amb els 3 professors que representaran el nostre municipi a Xipre, el regidor de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, Germán Manjón, va valorar el paper d’EuroAltea en el foment i la difusió d’este tipus de projectes. En este sentit, el regidor va destacar que “cada vegada és més gran la participació dels centres escolars de la nostra ciutat en els diferents programes que ofereix la Unió Europea, tant a nivell de professorat com dels mateixos alumnes, estos últims sobretot a través del programa Erasmus+”.

https://alteadigital.es/ca/2024/01/22/altea-participa-a-la-trobada-del-projecte-europeu-cogreeneu-que-celebra-a-xipre/