INCIDÈNCIES TIC

Per comunicar una incidència observada en qualsevol mitjà tecnològic del centre (ordinador o canó avariat, comandament del canó perdut, ordinador de l’aula informàtica amb la pantalla trencada…), o fer una sol·licitud de reparació o millora d’algun equip o dependència TIC de l’IES Bellaguarda, podeu dirigir-vos al coordinador TIC a través del correu 03002573.ctic@edu.gva.es 

Aquest és un servei destinat a personal docent i de serveis del centre educatiu IES Bellaguarda.

En aquest correu descriureu  totes les incidències que es detecten a les aules d’informàtica, aules, tallers, sala de professorat, sala d’actes… Recordeu que cal indicar en el correu el nom del professorat que informa, la localització, l’equip afectat i una descripció de la incidència.

Per a consultes referents al correu corporatiu, contrasenya d’accés a Docent, Itaca… cal dirigir-vos directament al servei de la Conselleria de Suport i Assistència Informàtica (SAI) a travès del telèfon d’assistència 961 20 76 85.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració. Esperem que siga d’utilitat i servisca per resoldre el més aviat possible totes les incidències que passen al centre.