EPAS- Acte lliurament acreditacions

Hui, dimecres 25 de Gener, ha tingut lloc el lliurament d’acreditacions a l’alumnat júnior. L’acte ha comptat amb representants de l’Ajuntament d’Altea, l’alcalde Jaume Llinares, la regidora de Projectes Europeus Maria Antonia Laviós i el regidor d’Educació Miguel de la Hoz.

L’Ajuntament junt a l’oficina de projectes europeus Euroaltea ha fet entrega al nostre alumnat d’una placa en reconeixement de la seua tasca per la promoció i difusió dels valors europeus.

Així mateix, la regidora ha destacat la labor encomiable del nostre alumnat i professorat dins del projecte per ajudar a construir una Europa més justa, més democràtica i més sostenible.

Altrament, dos dels nostres júnior han entrevistat a l’alcalde Jaume Llinares, on li han preguntat sobre els reptes de futur que tenim com a habitants d’Altea i com a ciutadans i ciutadanes europeus. Tot gràcies a la col·laboració i ajuda de Ràdio Altea i Paco Lloret en el dia de hui.

També, els i les júniors han rebut el diploma oficial d’Ambaixador/a dissenyat per la seu del Parlament Europeu en Madrid, a qui volem agrair-li la seva implicació.

Gràcies a totes i tots per fer possible aquest meravellós projecte

https://www.radioaltea.com/embed/podcast?id=radioaltea_podcast_16200&mid=radioaltea_podcast_16200_podcastmarker_1
https://www.elperiodic.com/altea/ayuntamiento-altea-parlamento-europeo-reconocen-trabajo-alumnos-bellaguarda-escuelas-embajadoras_878464
https://bomradiobenidorm.com/es/blog/ver/noticias/el-ayuntamiento-de-altea-y-el-parlamento-europeo-reconocen-el-trabajo-de-los-alumnos-del-ies-bellaguarda-en-las-escuelas-embajadoras