Reconeixement EPAS per la Conselleria d’Educació.

Avui dimecres 18 de maig hem anat a Elx a recollir els diplomes d’Ambaixadors/eres Júniors i Séniors de part de la Conselleria d’Educació. L’acte ha sigut presidit pel Secretari Autonòmic Miquel Soler. 

Ha sigut un acte senzill i gratificant on les EPAS de la Provincia d’Alacant hem rebut de part del Secretari Autonòmic el recolzament a la nostra tasca amb l’entrga dels diplomes de Júniors i Séniors del curs 2021-22.

Ha hagut una conexió en línea amb Theresa Coutinho, portaveu del Parlament Europeu en Espanya, qui ha reconegut la nostra dedicació i bon fer en aquest projecte i ens ha estimulat a continuar treballant en la difusió del Parlament Europeu i del valors Europeus.

Agraïm a l’IES La Torreta d’Elx per la cessió de les instal.lacions, al IES Salvador Gadea d’Aldaia per haver fet d’intermediari entre les EPAS i la Conselleria i per haver fet un gran esforç perquè l’acte d’avui tinguera lloc i a la Conselleria d’Educació per haver reconegut la nostra tasca.