COORDINACIÓ PROGRAMA EPAS 2021-22

El passat 30 de Setembre, l’IES Bellaguarda va assisitir a la reunió de coordinació del programa EPAS celebrada a la seu del Parlament Europeu (Passeig de la Castellana, 46) en Madrid on es van explicar les directrius per al present curs.

La sessió va ser molt enriquidora especialment pel fet de ser presencial (el curs passat va ser online) i poder coneixer els coordinadors/es dels altres centres d’Espanya. En total som 115 centres distribuits en totes les comunitats espanyoles,  9 en la Comunitat Valenciana, 4 en la provincia d’Alacant (dos centres públics i dos centres religiosos). 

Un dels punts de l’ordre del dia va ser la presentació, per part dels organitzadors, d’examples d’activitats de bones pràctiques realitzades pels centres durant el curs 2020-21. Ens congratula informar que la primera image de bones pràctiques que es va mostrar va ser la de la nostra simulació del debat Europarlamentari celebrada al saló de plens de l’Ajuntament el passat 26 d’abril. El coordinador ens va informar que també s’havia exposat a la reunió d’EPAS internacional a Brusseles.

Enhorabona als Ambaixadors/es Juniors i Seniors de l’IES Bellaguarda.