EPAS EN LA RÀDIO

El dimarts 20 de desembre un grup de Júniors vam anar a  Ràdio Altea a parlar sobre el nostre programa i les activitats que fem. Vam anar Iris Devesa, Isabel Aperador, Nicole Rozanowski, Carla Borselli i Inés Miguel. 

Vam explicar les activitats que havíem fet els cursos anteriors, com la trobada d’EPAS a Oriola, la visita de l’Eurodiputada al centre, diverses vídeo conferències sobre el canvi climàtic i pobresa energètica; les que hem fet enguany com són la visita al Col·legi Blanquinal per a explicar-los el projecte i el nostre institut, la connexió en directe amb el Parlament Europeu  amb altres centres EPAS d’Espanya i d’Europa, la celebració de Halloween amb l’ajuda de 2n de FPB d’Agro-jardineria i Composicions Florals en la decoració del centre, la celebració del dia de Sta. Cecilia, del dia contra la violència de gènere, dia dels Drets Humans i les que farem en un futur immediat com són la visita a la diputació d’Alacant junt a les altres EPAS de la CV en gener i la visita al Parlament Europeu a Brussel·les en febrer.  

Vam aprofitat per convidar a tothom que ens seguisca en el nostre compte d’Instagram. 

Va ser una jornada molt interessant. 

Agraïm a Ràdio Altea pel seu suport al projecte EPAS.