VEGANISM AND POLLUTION IN EUROPE

Relacionat amb el projecte educatiu europeu Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu, els grups 4t D’ESO B/D han realitzat en l’assignatura d’Anglés Oral un estudi sobre la relació que hi ha entre LA CONTAMINACIÓ I EL VEGANISME/VEGETARIANISME a Europa.


Els alumnes han treballat en parelles o individualment per a fer recerca sobre el tema a les aules d’informàtica durant 2 setmanes (6 hores) i posteriorment l’han exposat a classe en Anglés (altres 4 hores).


Ha estat un projecte molt interessant i profitós per a l’alumnat.


Related to the European educational project Ambassador Schools of the European Parlament, the students of compulsory education, groups 4th ESO B/D of Bellaguarda High School have developed, inside the subject ORAL ENGLISH, a research on the topic RELATIONSHIP BETWEEN VEGANISM AND POLLUTION IN EUROPE.


They have been working on their own or in pairs to research for information on the topic during 6 hours and afterwards, they have taken 4 hours to present their work to their classmates.


The students have found this project very interesting and useful.