SETMANA DE LA POR AL BELLAGUARDA

Del 24 al 28 d’octubre a l’IES Bellaguarda hem celebrat la setmana del llibre del misteri i del terror i a  la biblioteca ens hem ambientat per celebrar la festa de Tots Sants.

Hem realitzat una exposició de llibres de literatura de terror i misteri amb l’objectiu de fomentar la lectura i apropar el nostre alumnat a escriptors i escriptores clàssics com Edgar Alan Poe, Lovecraft o Mary Shelley; així com també d’altres més moderns com ara Silvestre Vilaplana o Pilar Pedraza. Una exposició sobre literatura que recorre els grans mestres de l’horror de diferents èpoques.

Al mateix temps els nostres Ambaixadors Juniors de 4t ESO han fet un estudi de  com se celebra la nit de Halloween en les principals capitals i ciutats d’Europa: Copenhague, Londres, Tallín, Budapest, Ámsterdam, París, Venecia, Verona, Brasov, Barcelona, Praga,  Londonderry, etc. Els juniors han explicat als visitants de l’exposició les costums d’estos països per a la nit del 31 d’octubre.

Els nostres ambaixadors juniors de 2n de FPB en el mòdul Materials de Floristeria han realitzat la decoració per a l’ocasió, han creat dues esculptures principals, una d’elles el mític personatge de la Mort i l’altra la Catrina, personatge de la cultura mexicana i símbol també de la mort, element  asociat al dia dels morts.