8 DE MARÇ

El  8 de març l’IES Bellaguarda s’ha sumat als actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona en diverses activitats. 

Junt a altres escoles EPAS ha participat en el vídeo realitzat per la Fundació Llor de Barcelona en la que les Júniors de cada centre han destacat una qualitat de la dona o un desig respecte al paper d’aquesta en la societat del futur; la nostra ha sigut “SORORITAT”. 

Al “racó violeta” de l’institut s’ha llegit el manifest on hem fet constar la desigualtat  que avui en dia encara existeix entra l’home i la dona, especialment en el camp tecnològic i d’innovació i hem fet un clam per a protegir els drets de les dones i les xiquetes en tots els àmbits. 

A l’ajuntament, les nostres alumnes han  rebut el guardó del Concurs Literari sobre el Dia de la Dona promogut per l’Ajuntament d’Altea. 

Agraïm  la Fundació Llor per la complexa tasca de realització del vídeo i l’elaboració del manifest. Estes activitats ens fomenta l’esperit de col·laboració entre les EPAS i ens ànima a seguir endavant, i  com sempre a l’Ajuntament d’Altea per la iniciativa del concurs literari. 

A més a més, us deixem imatges de l’exposició elaborada pel departament de Grec i Llatí sobre la Dona en una retrospectiva de l’evolució de la imatge i de la situació d’aquesta al llarg del temps.