Què és Aules?

Aules és un lloc web destinat a l’aprenentatge en línia,  amb vocació d’universalitat, senzillesa i accessibilitat des de qualsevol dispositiu.

Accés a la plataforma:

Es pot accedir per qualsevol dels "sabors" que us apareixen a continuació segons l'ensenyament. Si no sabeu encara com accedir o teniu problemes amb el nom d'usuari o la contrasenya, llegiu més avall.

Instruccions d'accés

1. Usuari/Usuària manual (alumnat matriculat a Itaca)
El nom d'usuari és el vostre NIA. La contrasenya inicial són les 3 primeres lletres del cognom en minúscula, seguida de la vostra data de naixement (dos xifres per al dia, dos per al mes i dos per a l'any). En accedir per primera vegada, heu de canviar la vostra contrasenya.
Si teniu problemes amb la contrasenya, cliqueu l'enllaç "Heu oblidat el nom d'usuari o la contrasenya?" que trobareu a la pàgina d'accés del vostre sabor d'Aules i seguiu les instruccions.
En cas de no rebre un correu de confirmació, contacteu amb el professorat del curs.
En cas de rebre un correu indicant que "en este lloc no es poden canviar les contrasenyes", proveu amb el mètode 2.

2. Usuari/Usuària GVA (docents)
Accediu a Aules amb el vostre DNI/NIE i la clau d'Itaca.
Si no recordeu la vostra contrasenya, seguiu aquest enllaç:
https://acces.edu.gva.es/escriptori
Des d'aquest enllaç podreu reiniciar la vostra contrasenya mitjançant un d'aquestos mètodes: DNI/NIE, identitat digital, certificat digital o Cl@ve.

3. Altres usuaris/usuàries - Si no recordeu el vostre nom d'usuari o la contrasenya, poseu una incidència a GVA-SAI: https://gvasai.edu.gva.es

Si necessiteu més ajuda, podeu contactar amb el Servei de Suport i Assistència Informàtica (GVA-SAI) mitjançant aquest enllaç o el telèfon 961207685.

Visites:

58186789

Segueix al dia de les Innovacions Tecnològiques en Educació en: