Trobada d’EPAS a Oriola

El dimarts 05 d’Abril els ambaixadors/res de l’IES Bellaguarda vam participar en la trobada d’EPAS i MEPAS de la Comunitat Valenciana i la regió de Murcia en Orihola. 

La jornada va consistir en dues parts: en primer lloc discursos per part d’institucions relacionades amb la ciutat (Ajuntament, UMH etc) i per part del Parlament Europeu mitjançant  l’Eurodiputat Marcos Ros (video conferència des de Brusseles) i Teresa Coutinho (video conferència des de Madrid) portaveu del Parlament Europeu en Espanya i en segon lloc la realització d’una lliga de debats entre juniors de diverses EPAS. En el descans, vam visitar els Infopoints de cada centre i les/els nostres juniors van explicar el contingut del nostre als visitants.

A l’acabar la sessió vam visitar el racó hernandià: casa natal del poeta Miguel Hernández i l’exposició de part de la seva obra.

Volem agrair al col.legi “Oratorio Festivo” d’Orihola per la organització de l’event i a la Diputació d’Alacant per la subvenció del transport.