DIA INTERNACIONAL DE LA PROTECCIÓ DE DADES

Per a commemorar el Dia Internacional de la Protecció de Dades, 28 de gener, hem fet una videoconferència junt amb altres EPAS de la CV per a documentar-nos sobre aquest tema. Les EPAS participants han sigut: IES Salvador Gadea de Aldaia, IES Marxadella de Torrent, IES Llombai de Borriana, IES Sixto Marco d’Elx, Secció IES Conselleria de Campanar i SES Alpuente. 

Ha sigut una xerrada molt interesant en la que hem aprés a fer un ús més responsable d’internet i anar en compte amb on fiquem les nostres dades,  les conseqüències d’utilitzar les xarxes socials i aplicacions malament, com per exemple el robatori d’identitat bancària. Hem aprés sobre la Llei de la UE del 2016 i com podem exercir el nostre dret a l’oblit. 

Ens han explicat que tot allò que pugem a internet pot tindre repercussió en el futur per la qual cosa hem de tindre molta cura de tot allò que pugem a les xarxes socials; a més a més hem pogut preguntar al ponent sobre coses que desconeixem, hem aprés que amb tant sols un clic una empresa pot tindre tota la nostra informació personal i a com previndre-ho.  

Agraïm a la nostra MEPA SES Alpuente per la organització d’aquesta activitat.