FELICITACIÓ NADALENCA EPAS

L’IES Bellaguarda va participar en l’activitat organitzada per la MEPA Fundació Llor “felicitació nadalenca EPAS conjunta”.  

Per a tal, ens vam reunir en el saló d’actes del centre el dia 7 de desembre i ens vam fer la foto. 

Va ser una activitat molt agradable en la que es va fer constar el bon ambient que hi ha al grup EPAS. Per l’altra banda, cal anomenar que van faltar molts sèniors per qüestions de treball. 

Agraïm als nostres sèniors Nicolau Borja i Lorena Descalzo per ser els artificiers de la foto, la qual ha sigut utilitzada com a Felicitació Nadalenca a tota la nostra comunitat educativa. El vídeo elaborat per la Fundació Llor s’ha enviat a tot el professorat i totes les famílies mitjançant el sistema informàtic Itaca. 

Volem fer constar el nostre absolut agraïment a la Fundació Llor per la seva iniciativa i gran treball. Este tipus d’activitats reforça l’esperit d’unió i col·laboració entre les EPAS i ajuda a visibilitzar el programa que estem duent a terme en els centres.  Sentim orgull de pertànyer a aquest projecte. 

En l’Any Europeu de la Joventut les i els Ambaixad@rs del Parlament Europeu en Espanya, us desitgen molt BONES FESTES