DIFUSIÓ EN L’IES

Hui, 24 de gener, els ambaixadors júniors de l’IES Bellaguarda hem fet una activitat de divulgació a les classes de 1r i 2n de l’ESO del nostre institut per a ensenyar-los com hem treballat en el projecte EPAS. 

Els hem contat totes les activitats que hem realitzat alhora que explicavem de què tracta aquest gran projecte i la importància de treballar dur per fer una Europa millor ja que nosaltres som el futur.  

Finalment hem realitzat un qüestionari sobre la Unió Europea i els ODS i la seua importància per a tots nosaltres. Han participat molt i gaudit de l’activitat, alguns d’ells han sigut molt competitius. 

 Els alumnes de 1r i 2n de l’ESO han estat molt atents i  s’han mostrat encantats i satisfets per conèixer més sobre Europa. Ens han preguntat al respecte del projecte i també sobre 4t d’ESO. La major part d’ells ens han dit que els agradaria participar en el futur en este tipus de Projectes Europeus. 

M’ha agradat molt el dia de hui, ja que hem pogut observar que hi ha molts joves a qui  els interessen tots aquests temes i poden fer molt en un futur.