Benvinguts a l’IES Bellaguarda

Escola Ambaixadora del Parlament Europeu

Preinscripció cicles formatius

Tenim a la teua disposició el CFGM en Producció Agroecologica, el CFGS en Projectes d'Edificació i el CFGS d'Administració i Finances. Del 21 de maig a l'1 de juny pots sol·licitar plaça per a qualsevol dels nostre cicles.

T'agrada el camp? Tenim per a tu el cicle mitjà de Producció Agroecològica.

Fes del camp la teua professió! Coneix les oportunitats que t'ofereix l'agricultura ecològica. Estudia un cicle pràctic i amb aplicacions amb el mon laboral.

Forma't en el mon de la construcció. Tenim el cicle superior de Projectes d'Edificació.

Vols treballar de projectista en edificis i instal·lacions? T'agradaria dissenyar i portar un projecte d'obra? Et motiva ser tècnic d'eficiència enèrgetica?

Forma't en el mon dels negocis!

Millora la teua formació empresarial amb un dels cicles amb més alta empleabilitat del mercat laboral.

QUÈ OCORRE AL BELLAGUARDA

EXÀMENS EXTRAORDINARIS 2n BATXILLERAT – JUNY 2021

4 de Juny de 2021

L’alumnat de 2n batxillerat pot consultar el calendari dels exàmens de les assignatures pendents del curs anterior així com les dates per a les assignatures suspeses de 2n Batxillerat per a la convocatoria extraordinaria.· Curs 2020-2021: EXÀMENS EXTRAORDINARIS 2n BATXILLERAT [ENLLAÇ]

NOVETATS BIBLIOTECA

3 de Juny de 2021

La regidora d’Igualtat, Educació i Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Altea ha donat al centre una gran varietat de llibres feministes, en promoció de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, sobre coeducació, prevenció de la violència de gènere i enaltiment de la vida de les dones d’interès cultural. La col·lecció incorpora llibres amb diferents estils … Llegiu més NOVETATS BIBLIOTECA

CONVOCATÒRIA ASSEMBLES EXTRAORDINÀRIES A.M.P.A.

2 de Juny de 2021

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA A.M.P.A. I.E.S. BELLAGUARDA Per la present, es convoca a tots els pares i mares dels alumnes de l’I.E.S. de Bellaguarda, a l’Assemblea Extraordinària de l’AMPA d’aquest institut, que tindrà lloc el 7 de juny, en l’Institut en aula assignada, a les 19:00h en primera convocatòria i a les 19:30h en segona, amb … Llegiu més CONVOCATÒRIA ASSEMBLES EXTRAORDINÀRIES A.M.P.A.

Premis Sambori 2021 de literatura en valencià.

31 de Maig de 2021

Els alumnes dels nostre centre que han  sigut premiats en el concurs literari són: en la categoria de Secundària, Daniel Radew, de 1r ESO, i en la categoria de batxillerat, Joan Borja, de 1r de Batxillerat. El llurament de premis s’ha produït a Callosa d’en Sarrià, poble on s’ha organitzat la Trobada d’Escoles en Valencià, … Llegiu més Premis Sambori 2021 de literatura en valencià.

SOL·LICITUD DEL TÍTOL DE TÈCNIC O TÈCNIC SUPERIOR

24 de Maig de 2021

L’alumnat que ha finalitzat el cicle formatiu de grau mitjà o superior al nostre centre ha de sol·licitar el títol corresponent online. 1. Requisits per obtenir el títol de tècnic en grau mitjà i grau superior Cal haver superat els estudis de Cicles Formatius de Grau Mitjà o Grau Superior en el nostre centre. 2. Documents necesaris per a … Llegiu més SOL·LICITUD DEL TÍTOL DE TÈCNIC O TÈCNIC SUPERIOR

Prova d’accés a cicles formatius 2021

20 de Maig de 2021

Proves d’Accés a Cicles 2021 – Termini inscripció del 22 al 31 de març del 2021. L’accés als cicles formatius pot realitzar-se mitjançant dues formes clarament diferenciades: Una, l’accés directe, títol ESO o equivalent. Una altra, l’accés mitjançant una prova, si no es reuneixen tals requisits acadèmics. LLOC DE CELEBRACIÓ DE LES PROVES: – Les … Llegiu més Prova d’accés a cicles formatius 2021

Vermicultura

19 de Maig de 2021

Jornada de Vermicultura a Llutxent. L’alumnat de primer de Grau Mitjà d’Agroecologia, el dijous passat va assitir a la jornada teòrica i pràctica de Vermicultura al poble de Llutxent. Escoltaren atentment durant tot el dia. Els ponents van comunicar molt clar tots els aspectes de ser ramader de llombrígols pels seus beneficis que du a … Llegiu més Vermicultura

AVÍS IMPORTANT FAMÍLIES PROCÈS ADMISSIÓ

10 de Maig de 2021

El procés d’admissió és el primer tràmit que es fa dins de la matriculació escolar. Aquest procediment és important per a la matriculació en cicles formatius d’FP, en 1r de Batxillerat i per a alumnes que vinguin d’altres IES o col·legis no adscrits al nostre centre (Els alumnes que ja han cursat estudis en el … Llegiu més AVÍS IMPORTANT FAMÍLIES PROCÈS ADMISSIÓ

MATRÍCULA PER A LES PAU 2021

10 de Maig de 2021

VIDEO TUTORIAL PER INSCRIURE’S EN LES PAU INSTRUCCIONS MATRÍCULA PAU 1. Requisits per a la matrícula en les PAU CAL COMPLIR UNA D’AQUESTES DUES CONDICIONS: Haver superat els estudis de Batxiller i estar en possessió del títol de Batxiller o haver fet el depòsit del títol. Haver superat els estudis de Cicles Formatius de Grau Superior i estar en … Llegiu més MATRÍCULA PER A LES PAU 2021

Calendari d’admissió i matriculació curs 2021-2022

9 de Maig de 2021

Ací teniu el calendari de matriculació per al proper curs:  

ESTUDIS QUE IMPARTIM

Educació Secundaria

Aquesta etapa forma part de l'ensenyament bàsic, té caràcter obligatori i gratuït. Comprén 4 cursos, que se segueixen entre els 12 i els 16 anys d'edat.

Llegiu més...

Batxillerat

El Batxillerat en l'IES Bellaguarda es fa en tres modalitats: Arts, Ciències i Tecnologia, i Humanitats i Ciències Socials. Podras estudiar-les en horari al matí i nocturn. 

Llegiu més...

Formació Professional

La Formació Professional pretén que les titulacions professionals acrediten les persones, a més d'un nivell de formació, una qualificació professional.

Llegiu més...

CICLES FORMATIUS AL BELLAGUARDA

Producció Agroecòlogica

Fes del camp la teua professió! Coneix les oportunitats que t'ofereix l'agricultura ecològica. Estudia un cicle pràtic i amb aplicacions amb l'el meu laboral.

Llegiu més...

Administració i Finances

Millora la teua formació empresarial amb un dels cicles amb més alta empleabilitat del mercat laboral.

Llegiu més...

Edificació i Obra Civil

Vols treballar de projectista en edificis i instal·lacions? T'agradaria dissenyar i portar un projecte d'obra? Et motiva ser tècnic d'eficiència enèrgetica?

Llegiu més...

Contacte
Carrer Galotxa 1 

Altea, 03590
03002573@gva.es
966 81 60 70

Responsabilitat
La informació que apareix en aquesta web és merament informativa i no generarà cap dret. El centre només es responsabilitza de la informació que apareix en el tauler d'anuncis oficial del centre.