EPAS – JORNADES CONVIVÈNCIA ALACANT

El Dijous 12 de gener les 4 EPAS de la província d’Alacant (IES Bellaguarda d’Altea, IES Sixto Marco dElx, Col.legi Sagrada Família d’Elda i Col.legi Oratorio Festivo San Miguel d’Oriola) hem participat en una jornada de convivència en Alacant. 

Hem visitat la Diputació (on dos júniors de cada centre hem expresat les nostres opinions sobre com tindre cura del planeta per a preservar-lo per al futur), la Casa de les Bruixes (seu del Consell València en Alacant i seu de l’empresa Europe Direct) i la Fundació de la CAM (on les i els Júniors hem realizat una activitat col.laborativa de com construir una ciutat sostenible entre tots els centres). 

En la Casa de les Bruixes hem tingut la sort de conèixer  la Consellera de Justícia Gabriela Bravo, qui molt amablement va dialogar amb nosaltres i ens va explicar que estava a Alacant per a assistir a una reunió sobre la violència de gènere. 

Ha sigut una jornada molt enriquidora i educativa, hem aprés sobre les institucions polítiques que ens governen.  

Cal fer constar que hem viatjat a Alacant en transport públic (Tram), hem fomentat l’ús de transport sostenible, des de l’IES Bellaguarda treballem per un planeta més net.  

Agraïm la col.laboració de la Diputació, en especial a Maria Gómez, Diputada de Projectes Europeus, al nostre professor i diputat Gerard Fullana, Europe Direct i a la Fundació la CAM. Tanmateix agraïm a la Generalitat Valenciana l’abonament gratuït del Tram. I sobre tot agraïm a les nostres companyes Lidia Cuevas i Mabel Peralbo per a haver-nos representat en la Diputació lleguint el discurs. 

Comissió de redactors/es júniors IES Bellaguarda 

Som notícia!!!:

https://comunica.gva.es/va/detalle?id=369150050&site=174860102

https://www.instagram.com/p/CnUh-pXtkEd/?igshid=MDJmNzVkMjY=

https://www.facebook.com/photo/?fbid=499518965649962&set=a.249588127309715
https://www.instagram.com/p/Cng7IsioBzn/?igshid=MDJmNzVkMjY=

https://www.televisionvegabaja.es/2023/01/12/el-colegio-diocesano-oratorio-festivo-de-san-miguel-escuela-embajadora-del-parlamento-europeo/
https://vegabajadigital.com/el-oratorio-festivo-participa-en-un-encuentro-de-escuelas-embajadoras-del-parlamento-europeo/