FORMACIÓ INICIAL EPAS EN MADRID CURS 2022-23

Els dies 29 i 30 de Setembre la nostra coordinadora EPAS Xelo Soler va assistir a la reunió inicial de formació en Madrid en la seu del Parlament Europeu.

Allí es van reunir tots els coordinadors de les EPAS de tota Espanya, en total 117 centres d’educació repartits per totes les comunitats autònomes. Cal destacar que som 10 centres EPAS a la Comunitat València i 4 a la Provincia d’Alacant. 

Durant els dos dies es va fer diversos tallers  de formació en el programa i es van explicar les novetats per aquest curs. Al mateix temps es va fer una fira de bones pràctiques on cada centre va exposar algunes de les activitats més representatives del curs passat.

Va ser una sessió molt enriquidora sobre tot per compartir experiències amb altres EPAS.

Aquesta reunió marca el tret d’ixida del nostre programa el qual comencem amb molta ilusió i ganes de superació. 

Endavant Juniors i Seniors!!!!