BATXILLERAT

BATXILLERAT

BACHIBAC: BATXILLERAT ESPANYOL + BACCALAURÉAT FRANCÉS

A causa de la situació geogràfica, a l'existència d'una gran comunitat francòfona en la zona i al reconegut prestigi dels docents de nostre centre en la impartició del francés, Conselleria d'Educació ens ha seleccionat  per a oferir als nostres alumnes un programa de doble titulació, conegut com BACHIBAC o BATXIBAC, amb el qual obtindran el Títol de Batxiller espanyol i, simultàniament, el Diplôme du Baccalauréat francés, al final dels seus estudis secundaris. Aquest programa d'excel·lència es pot cursar en els centres escolars de tots dos països en els quals s'oferisca el currículum mixt.

BATXILLERAT NOCTURN

L’IES Bellaguarda és l’únic centre de la ciutat d'Altea on es poden cursar estudis de Batxillerat en Règim Nocturn. Aquest centre dona segones oportunitats i conciliació a tot l'alumnat  de la comarca i rep alumnes d'Altea, Benissa, Calp, Callosa, La Nucia i Alfàs del Pi. Aquest títol de Batxillerat permet accedir a l’ensenyament universitari o als cicles formatius de grau superior. L’IES Bellaguarda t’ofereix la formació necessària que et permetrà accedir a les diverses opcions d’estudis superiors universitaris.

BATXILLERAT DIÜRN

El Batxillerat forma part de l'Educació Secundària i comprén dos cursos acadèmics, que els estudiants cursaran generalment a partir dels setze anys d'edat. El Batxillerat es desenrotlla en cinc modalitats: General, Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Socials, batxillerat d'Arts Plàstiques, Imatge i Disseny i batxillerat de Música i Arts Escéniques. L'IES Bellaguarda t'ofereix algunes d'aquestes modalitats en horari de matí i nocturn, i et permet tindre la formació necessària per accedir a les diverses opcions d'estudis superiors, tant universitaris com de Formació professional específica de grau superior.

Bachibac
escuelas-embajadoras-europa_700
eramsus
JUVENS TRANSLATORS
logoiesbellamenut