CICLES FORMATIUS ESBORRANY

La Formació Professional pretén que les titulacions professionals acrediten les persones, a més d’un nivell de formació, una qualificació professional. Açò significa passar d’un sistema que tradicionalment ha acreditat formació a un altre que a més acredite competència professional.

La nostra oferta formativa és:

TÈCNIC MITJÀ EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA – TORN VESPRADA  NOU CICLE CURS 2022/23!!

TÈCNIC SUPERIOR EN GESTIÓ D’ALLOTJAMENTS TURÍSTICS  NOU CICLE CURS 2022/23!!

TÈCNIC SUPERIOR EN PROJECTES D’EDIFICACIÓ – TORN MATÍ 

TÈCNIC SUPERIOR EN ADMINISTRACIÓ I FINANCES – TORN  VESPRADA   Enseñanza dual

TÈCNIC MITJA EN PRODUCCIÓ AGROECOLÒGICA – TORN MATÍ  Enseñanza dual

BORSA DE TREBALL PER A ANTICS ALUMNES DEL CENTRE    NOVETAT!!


La borsa de treball de l’IES Bellaguarda és un servei que el Centre posa a disposició de l’alumnat que ha aconseguit un títol de Formació Professional de Grau Mitjà o Superior en el centre, sempre que no hagen transcorregut més de 3 cursos acadèmics des que van finalitzar els seus estudis. Més informació en el següent enllaç. [Clica ací]