Aneu a la barra d'eines

CICLES FORMATIUS

La Formació Professional pretén que les titulacions professionals acrediten les persones, a més d’un nivell de formació, una qualificació professional. Açò significa passar d’un sistema que tradicionalment ha acreditat formació a un altre que a més acredite competència professional.

Per primera vegada al centre es pot cursar en horari de matí el següent cicle formatiu pertanyent a la família professional d’edificació i obra civil:

TÈCNIC SUPERIOR EN PROJECTES D’EDIFICACIÓ – TORN MATÍ  NOU CICLE!!

 

TÈCNIC SUPERIOR EN ADMINISTRACIÓ I FINANCES – TORN  VESPRADA   

 

TÈCNIC MITJA EN PRODUCCIÓ AGROECOLÒGICA – TORN MATÍ

 

BORSA DE TREBALL PER A ANTICS ALUMNES DEL CENTRE    NOVETAT!!


La borsa de treball de l’IES Bellaguarda és un servei que el Centre posa a disposició de l’alumnat que ha aconseguit un títol de Formació Professional de Grau Mitjà o Superior en el centre, sempre que no hagen transcorregut més de 3 cursos acadèmics des que van finalitzar els seus estudis. Més informació en el següent enllaç. [Clica ací]