L’IES Bellaguarda a la Radio

Les alumnes de 4t d’ESO: Maria Alvado, Malena Alvado, Maria Tormo, Andrea Morales, Alicia Ruíz i Gemma Alvado  de 1r de BAT del centre han participat en el Programa El Guix de Ràdio Altea. Amb motiu de la celebració de Tots Sants han recordat el ric imaginari valencià de la mà dels nostres monstres particulars. Han explicat l’origen de la festa de Tots Sants i les tradicions al seu voltant com el fet de portar flors als nostres éssers estimats al cementeri. Han compartit una recepta típica de la tardor, els bunyols de carabassa i ens han contat una història de por. Per acabar, ens han suggerit lectures de terror, des de les clàssiques fins a les obres actuals d’autors i autores valencianes. 

Com bé diuen al programa les nostres alumnes, aprofiteu, ara que el dia és més curt i comença a fer fred, per a gaudir de la lectura i si podeu escolteu també les històries que atresoren els nostres majors. 

https://www.radioaltea.com/programs/elguix/radioaltea_podcast_17879

                                                 Departament de Valencià de l’IES Bellaguarda