El Guix de Ràdio Altea.

El passat 16 de maig, l’alumnat de 3r d’ESO del Projecte Interdisciplinari: Taller de Ràdio participà una vegada més al programa El Guix de Ràdio Altea. Una representació del grup ha compartit amb l’audiència de Ràdio Altea part del treball realitzat al llarg del curs. L’alumnat ens ha apropat al món del podcàsting, ens han explicat la tècnica per a crear i difondre els seus pòdcasts.

De primera mà, detallen el procés de preparació i gravació dels pòdcasts, com per exemple: audiocontes, monogràfics, entrevistes, acudits, endevinalles, falques publicitàries, anuncis,  ficcions sonores, ressenyes de llibres, tutorials,  etc. I ens comparteixen alguns dels pòdcasts que han gravat.

Us animem a escoltar el programa que, de ben segur, us agradarà. El trobareu al següent enllaç:

https://www.radioaltea.com/embed/podcast?id=radioaltea_podcast_16902