DAVANT LA LGBTI-fòbia , NI UN PAS ENRERE

Avui dia, continuem sent testimonis silenciosos de les agressions, vexacions, humiliacions, fins i tot dels assassinats que es cometen contra persones que es reconeixen amb identitats i orientacions sexuals diferents de les comunament acceptades, obligant moltes persones a amagar la seua veritat, a viure amb por.

La nostra societat, que vol ser avançada i solidària, no pot permetre que es dividisca les persones per categories, que es posen etiquetes i s’assenyale pel carrer a qui no segueix el model, la norma. No podem permetre que la intolerància porte la societat a segles passats de desigualtat.

Sabem que la intolerància parteix de la ignorància, de la por, del rebuig a un mateix. Considerem còmplices de la intolerància: els mitjans de comunicació que cerquen la notícia sensacionalista i el clic ràpid, les xarxes socials que deixen el camí obert al ciberassetjament, les institucions que no donen la resposta necessària.

Però nosaltres, la comunitat del Bellaguarda, lluitem cada dia per ser una comunitat diversa, tolerant i igualitària on cadascú puga ser fidel a ell o ella mateixa sense por i en llibertat.

Per això, us convidem a fer aquest pas i a cridar-los als intolerants del món: DAVANT LA LGBTI-fòbia , NI UN PAS ENRERE.