Actualitzacions recents

Les últimes pàgines que hem actualitzat són:

 1. Ajudes i beques
 2. Projecte Educatiu
 3. Oferta Pública per a la selecció de professors especialistes
 4. Llibres de text i altre material 2022-23
 5. Formalització de la matrícula per al curs 2022-23
 6. Per familiars de les escoles adscrites 2022
 7. PDC 3r
 8. Oferta formativa
 9. Pàgina dels cicles
 10. Beques per a estudis postobligatoris no universitaris
 11. Proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior
 12. Proves homologades d’idiomes estrangers
 13. Campanyes
 14. Mesures d’emergència

Xarxa Llibres 23/24: repartiment de llibres

Xarxa Llibres 23/24: repartiment de llibres

Informació respecte al dia i hora en que es realitza el repartiment de llibres a l’alumnat que participa en la Xarxa Llibres.

Enguany poden participar en el Programa de Xarxa Llibres l’alumnat que cursa ESO, FPB i Batxillerat. Les famílies que no pertanyen a la Xarxa i estiguen interessades en fer-ho han de demanar cita amb la professora coordinadora del programa al centre: Maria Justiniano.

Documentació matrícula curs 23/24

Documentació matrícula curs 23/24

A continuació trobaràs la documentació necessària per a formalitzar la matrícula a l’institut en cada nivell. Tots aquests documents li són facilitats a l’alumnat el dia de lliurament de les qualificacions finals.

En qualsevol nivell, si encara no es té accés a la WebFamília pot sol·licitar-se emplenant el següent document i portant-lo a la Secretaria de l’institut. Recomanem tenir la WebFamília activada ja que és mitja que utilitza el centre per a realitzar les comunicacions amb les famílies. En 1r d’ESO s’ha de tornar a sol·licitar encara que ja es tinguera activat l’accés al col·legi.

També et convidem a formar part de l’AMPA de l’IES La Malladeta per a formar part activa de la comunitat educativa. El document que enllaça a continuació et posarà en contacte amb l’Associació.

Novetats. D’actualitat

IES LA MALLADETA: Igualtat i diversitat

IES LA MALLADETA: Igualtat i Diversitat

Novembre 2023 a l’IES La Malladeta: OBRI ELS ULLS.

Enguany hem treballat per a sensibilitzat el nostre alumnat cap els primers senyals de violència en les relacions durant l’adolescència.

OBRIM ELS ULLS per a aprendre a detectar, denunciar i acompanyar durant aquest mes de novembre que culmina amb el 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

Març 2023 a l’IES La Malladeta. El 8 de MARÇ, Dia de la Dona, reivindiquem les dones del nostre entorn: dones referents, dones majors, dones i diversitat fucional… dones que reivindiquen el seu espai.

Reivindiquem el paper de la dona en la nostra societat i la nostra Història.

Optatives 3r ESO

Les matèries optatives per al curs 23/24 que t’oferim prèviament a la matrícula són: (pots saber mé sobre elles clicant sobre el títol)

Optatives 4t ESO

Aquestes són les matèries optatives entre les que podràs triar prèviament a la matrícula durant el curs 23/24: (clica sobre el títol de la matèria per a saber més)

Optatives 2n ESO

Matèries opcionals que prèviament a la matrícula s’ofereixen durant el curs 23/24:

Optatives 1r ESO

Aquestes són les matèries optatives que oferim en 1r d’ESO: (Clica sobre el títol per a saber més)