Actualitzacions recents

Les últimes pàgines que hem actualitzat són:

 1. Ajudes i beques
 2. Projecte Educatiu
 3. Oferta Pública per a la selecció de professors especialistes
 4. Llibres de text i altre material 2022-23
 5. Formalització de la matrícula per al curs 2022-23
 6. Per familiars de les escoles adscrites 2022
 7. PDC 3r
 8. Oferta formativa
 9. Pàgina dels cicles
 10. Beques per a estudis postobligatoris no universitaris
 11. Proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior
 12. Proves homologades d’idiomes estrangers
 13. Campanyes
 14. Mesures d’emergència

Tancament de trimestre: 22 de desembre 2023

Tancament de trimestre: 22 de desembre 2023

Amb motiu del tancament del trimestre la jornada lectiva del dia 22 de desembre s’organitzarà d’una manera especial, traslladant-se tota l’activitat del centre a l’horari lectiu habitual de mati: de 8h a 14:10h.

El servei de transport funcionarà de la manera habitual.

Enguany tota la nostra solidaritat és amb l’ONG Zaporeak i el seu projecte:

“Una comida digna para quien lo necesite”

@zaporeak_proiektua és l’ONG a la qual destinarem enguany la recaptació de totes les accions solidàries del mes de Desembre Solidari a l’IES La Malladeta.

En aquest vídeo ens ensenyen com ajudarem!! Com els ajudaràs!!Per cada 10€ que aportem a Zaporeak ells poden asegurar un menjar digne per a 10 persones.


📢📢Zaporeak desenvolupa el projecte Una comida digna al día  para quien lo necesite. La nostra aportació va concretament per a les persones retenides en els camps de refugiats de Lesbos, en Grècia.

Per cada 10€ que aportem a Zaporeak ells poden asegurar un menjar digne per a 10 refugiats en Lesbos. L’objetiu: cuinar més de 2.000 racions de menjar diàries i repartir-les entre els refugiats.Pensa-ho bé! 1€ solidari! I tota la teua generositat! L’objectiu 2000 dinars dignes!

Ho aconseguirem junts?

Com Zaporeak ens explica en la seua web:Cocinamos y repartimos comida llena de cariño y solidaridad entre las personas que se encuentran retenidas en los campos de refugiados de la isla de Lesbos, en Grecia.

 ✅ 885.000 Comidas repartidas

 ✅ 150 Voluntarios

 ✅ 2.000 Raciones al día

Activitats i projectes

Activitats i projectes

CURS 23-24

L’alumnat dels cicles de la família d’agrària visita la Fira Interflora, en València.

Visita a la biblioteca de l’alumnat de 1r d’ESO

Projectes de centre per la Igualtat i la Diversitat

Flors per Tots Sants del CF de Jardineria

FP Modalitat semipresencial

FP Modalitat Semipresencial

En març…

Si ets alumna/e de CF i curses 1r del GM o GS comprova ací el teu calendari d’exàmens i les instruccions per a la realització de la prova:

En gener i febrer …

Si ets alumna/e de 2n del CFGM Tècnic d’Atenció a Persones en Situació de Dependència o 2n de CFGS d’Educació Infantil, comprova ací el teu calendari d’exàmens i les instruccions per a la realització de la prova:

Xarxa Llibres 23/24: repartiment de llibres

Xarxa Llibres 23/24: repartiment de llibres

Informació respecte al dia i hora en que es realitza el repartiment de llibres a l’alumnat que participa en la Xarxa Llibres.

Enguany poden participar en el Programa de Xarxa Llibres l’alumnat que cursa ESO, FPB i Batxillerat. Les famílies que no pertanyen a la Xarxa i estiguen interessades en fer-ho han de demanar cita amb la professora coordinadora del programa al centre: Maria Justiniano.

Documentació matrícula curs 23/24

Documentació matrícula curs 23/24

A continuació trobaràs la documentació necessària per a formalitzar la matrícula a l’institut en cada nivell. Tots aquests documents li són facilitats a l’alumnat el dia de lliurament de les qualificacions finals.

En qualsevol nivell, si encara no es té accés a la WebFamília pot sol·licitar-se emplenant el següent document i portant-lo a la Secretaria de l’institut. Recomanem tenir la WebFamília activada ja que és mitja que utilitza el centre per a realitzar les comunicacions amb les famílies. En 1r d’ESO s’ha de tornar a sol·licitar encara que ja es tinguera activat l’accés al col·legi.

També et convidem a formar part de l’AMPA de l’IES La Malladeta per a formar part activa de la comunitat educativa. El document que enllaça a continuació et posarà en contacte amb l’Associació.

Novetats. D’actualitat

IES LA MALLADETA: Igualtat i diversitat

IES LA MALLADETA: Igualtat i Diversitat

Novembre 2023 a l’IES La Malladeta: OBRI ELS ULLS.

Enguany hem treballat per a sensibilitzat el nostre alumnat cap els primers senyals de violència en les relacions durant l’adolescència.

OBRIM ELS ULLS per a aprendre a detectar, denunciar i acompanyar durant aquest mes de novembre que culmina amb el 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

Març 2023 a l’IES La Malladeta.

El 8 de MARÇ, Dia de la Dona, reivindiquem les dones del nostre entorn: dones referents, dones majors, dones i diversitat fucional… dones que reivindiquen el seu espai.

Reivindiquem el paper de la dona en la nostra societat i la nostra Història.

Optatives 3r ESO

Les matèries optatives per al curs 23/24 que t’oferim prèviament a la matrícula són: (pots saber mé sobre elles clicant sobre el títol)

Optatives 4t ESO

Aquestes són les matèries optatives entre les que podràs triar prèviament a la matrícula durant el curs 23/24: (clica sobre el títol de la matèria per a saber més)