Xarxa Llibres 23/24: repartiment de llibres

Xarxa Llibres 24/25: repartiment de llibres

Informació respecte al dia i hora en que es realitza el repartiment de llibres a l’alumnat que participa en la Xarxa Llibres.

Enguany poden participar en el Programa de Xarxa Llibres l’alumnat que cursa ESO, FPB i Batxillerat. Les famílies que no pertanyen a la Xarxa i estiguen interessades en fer-ho han de demanar cita amb la professora coordinadora del programa al centre: Maria Justiniano.

Documentació matrícula curs 24/25

Documentació matrícula curs 24/25

A continuació trobaràs la documentació necessària per a formalitzar la matrícula a l’institut en cada nivell. Tots aquests documents li són facilitats a l’alumnat el dia de lliurament de les qualificacions finals.

En qualsevol nivell, si encara no es té accés a la WebFamília pot sol·licitar-se emplenant el següent document i portant-lo a la Secretaria de l’institut. Recomanem tenir la WebFamília activada ja que és mitja que utilitza el centre per a realitzar les comunicacions amb les famílies. A més a més les qualificacions de la 1a i 2a avaluació només es comuniquen a través de la WebFamília. En 1r d’ESO s’ha de tornar a sol·licitar encara que ja es tinguera activat l’accés al col·legi.

També et convidem a formar part de l’AMPA de l’IES La Malladeta per a formar part activa de la comunitat educativa. Consulta la informació de l’Associació per conèixer la seua contribució i treball al centre en aquest enllaç: AMPA IES LA MALLADETA o consulta les seues xarxes socials. També et facilitem l’enllaç per a realitzar la inscripció a l’AMPA de La Malladeta.

IMPORTANT: En número de compte bancari de l’AMPA facilitat al sobre de matrícula tenia una errada. El publicat en la web és el correcte

L’alumnat beneficiari del transport escolar ha de passar a realitzar la sol·licitud de transport en la secretaria del centre el mateix dia en que es fa la matrícula. Allí li donaran tota la documentació necessària que s’ha d’emplenar. Podeu consultar més informació en la pàgina web de conselleria. Més informació

Avaluació de diagnòstic curs 2023-2024

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació desenvoluparà al llerg del mes de maig i juny en tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana sostinguts amb fons públics un procediment d’avaluació de diagnòstic en el qual participarà tot l’alumnat de 4t de Primària i 2n d’ESO.

Els articles 21 29 de la LOMLOE regulen aquestes Avaluacions de diagnòstic. Tenen caràcter formatiu i intern.

El procediment en el nostre centre s’aplicarà els dies 22 i 24 de maig en horari lectiu a través d’una plataforma digital habilitada a l’efecte i la qual garanteix l’anonimat de totes les respostes.

FP Modalitat semipresencial

FP Modalitat Semipresencial

Optatives 4t ESO

Aquestes són les matèries optatives entre les que podràs triar prèviament a la matrícula durant el curs 24/25: (clica sobre el títol de la matèria per a saber més)

Optatives 3r ESO

Les matèries optatives per al curs 24/25 que t’oferim prèviament a la matrícula són: (pots saber més sobre elles clicant sobre el títol)

Optatives 2n ESO

Matèries opcionals que prèviament a la matrícula s’ofereixen durant el curs 24/25:

Optatives 1r ESO

Aquestes són les matèries optatives que oferim en l’enquesta de prematrícula en 1r d’ESO durant el curs 24/25:

(Clica sobre el títol per a saber més)

En el següent enllaç pots conèixer les hores de docència totals que s’imparteixen en 1r d’ESO:

ENQUESTA PREMATRÍCULA

Tancament de trimestre: 22 de desembre 2023

Tancament de trimestre: 22 de desembre 2023

Amb motiu del tancament del trimestre la jornada lectiva del dia 22 de desembre s’organitzarà d’una manera especial, traslladant-se tota l’activitat del centre a l’horari lectiu habitual de mati: de 8h a 14:10h.

El servei de transport funcionarà de la manera habitual.

Enguany tota la nostra solidaritat és amb l’ONG Zaporeak i el seu projecte:

“Una comida digna para quien lo necesite”

@zaporeak_proiektua és l’ONG a la qual destinarem enguany la recaptació de totes les accions solidàries del mes de Desembre Solidari a l’IES La Malladeta.

En aquest vídeo ens ensenyen com ajudarem!! Com els ajudaràs!!Per cada 10€ que aportem a Zaporeak ells poden asegurar un menjar digne per a 10 persones.


📢📢Zaporeak desenvolupa el projecte Una comida digna al día  para quien lo necesite. La nostra aportació va concretament per a les persones retenides en els camps de refugiats de Lesbos, en Grècia.

Per cada 10€ que aportem a Zaporeak ells poden asegurar un menjar digne per a 10 refugiats en Lesbos. L’objetiu: cuinar més de 2.000 racions de menjar diàries i repartir-les entre els refugiats.Pensa-ho bé! 1€ solidari! I tota la teua generositat! L’objectiu 2000 dinars dignes!

Ho aconseguirem junts?

Com Zaporeak ens explica en la seua web:Cocinamos y repartimos comida llena de cariño y solidaridad entre las personas que se encuentran retenidas en los campos de refugiados de la isla de Lesbos, en Grecia.

 ✅ 885.000 Comidas repartidas

 ✅ 150 Voluntarios

 ✅ 2.000 Raciones al día

Activitats i projectes

Activitats i projectes

CURS 23-24

L’alumnat dels cicles de la família d’agrària visita la Fira Interflora, en València.

Visita a la biblioteca de l’alumnat de 1r d’ESO

Projectes de centre per la Igualtat i la Diversitat

Flors per Tots Sants del CF de Jardineria