Informació a les famílies

En aquesta secció afegirem informació d’interés als pares, mares i tutors legals dels nostres alumnes, entre altres, informació sobre els llibres de text per a cada curs escolar, dates de reunions amb tutors, dia de lliurament de notes, horari especial de dia de fi de trimestre i altra informació interna sobre el centre.

Trobaran també un apartat amb informació que ens arriba de Conselleria d’Educació, el nostre ajuntament i altres institucions que considerem que els pot ser útil i/o interessant.

Aprofitem per informar-los que les la Formació Professional Bàsica així com els cicles de grau Mitjà i Grau Superior de Formació professional ordinària i dual al nostre centre estan cofinançats pel Fons Social Europeu. Trobaran més informació sobre el Fons Social Europeu en la pàgina de Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Finalment, els animem a col·laborar en la millora del nostre centre i el progrés dels seus fills/es participant en la vida del centre, per exemple, votant en les eleccions a Consell Escolar, assistint a reunions, involucrant-se en activitats del centre, opinant en enquestes, fent ús de la bústia, etc.

Són benvinguts a suggerir idees, plantejar dubtes, aportar coneixement i/o experiència, sol·licitar ajuda o informar sobre necessitats.

ENQUESTES

Conteste a la següent breu ENQUESTA sobre les ACTIVITATS ESPORTIVES A L’IES LA MALLADETA FORA D’HORARI LECTIU.    /  Molts gràcies