Projecte PEAFS

L’IES La Malladeta és CEPAFE (centre Promotor de l’Educació Física i l’Esport

El IES La Malladeta es centro CEPAFE (Centro Promotor de la Educación Física y el Deporte)

Projecte Esportiu PEAFS 2018-19

Ja estan funcionant les activitats esportives a les vesprades, amb el següent horari:

Dilluns, de 17:00h a 18:00h -> ESCACS  

Dimarts i dijous, de 17:00 h a 18:00 h: ATLETISME,  i

                        de 18:00 h a 10:30 h PILOTA VALENCIANA (dos torns, 18:00-19:15 iniciació, 19:15-20:30 competició)

Si hi ha alumnat interessat que encara no s’ha apuntat, ho podeu fer, acudint a l’entrenament. Podeu agafar l’imprés de sol·licitud i autorització de la vostra família en consergeria.

                                              

L’IES La Malladeta és centre CEPAFE: Les activitats esportives complementàries i extraescolars del centre estan cofinançades pel Ministeri d’Educació Cultura i Esport i la Conselleria d’Educació, Innovació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Cofinanciació procedent del PAM (Pla d’Actuació per a la Millora” «programa finançat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport»i dels programes de la Generalitat PIIE (Projecte d’Innovació i Investigació Educativa) “Mou-te pel teu futur» i el projecte esportiu PEAFS del centre.


El IES La Malladeta es centro CEPAFE:
Las actividades deportivas complementarias y extraescolares del centro están cofinanciadas por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte y por la Conselleria de Educación, Innovación, Cultura y Deport de la Generalitat Valenciana.

Cofinanciación procedente del PAM (Plan de Actuación para la Mejora” «programa financiado por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte»y de los programas de la Generalitat PIIE (Proyecto de Innovación y Investigación Educativa) “Muévete por tu futuro» y el proyecto deportivo PEAFS del centro.