Documentació matrícula curs 24/25

Documentació matrícula curs 24/25

A continuació trobaràs la documentació necessària per a formalitzar la matrícula a l’institut en cada nivell. Tots aquests documents li són facilitats a l’alumnat el dia de lliurament de les qualificacions finals.

En qualsevol nivell, si encara no es té accés a la WebFamília pot sol·licitar-se emplenant el següent document i portant-lo a la Secretaria de l’institut. Recomanem tenir la WebFamília activada ja que és mitja que utilitza el centre per a realitzar les comunicacions amb les famílies. A més a més les qualificacions de la 1a i 2a avaluació només es comuniquen a través de la WebFamília. En 1r d’ESO s’ha de tornar a sol·licitar encara que ja es tinguera activat l’accés al col·legi.

També et convidem a formar part de l’AMPA de l’IES La Malladeta per a formar part activa de la comunitat educativa. Consulta la informació de l’Associació per conèixer la seua contribució i treball al centre en aquest enllaç: AMPA IES LA MALLADETA o consulta les seues xarxes socials. També et facilitem l’enllaç per a realitzar la inscripció a l’AMPA de La Malladeta.

IMPORTANT: En número de compte bancari de l’AMPA facilitat al sobre de matrícula tenia una errada. El publicat en la web és el correcte

L’alumnat beneficiari del transport escolar ha de passar a realitzar la sol·licitud de transport en la secretaria del centre el mateix dia en que es fa la matrícula. Allí li donaran tota la documentació necessària que s’ha d’emplenar. Podeu consultar més informació en la pàgina web de conselleria. Més informació