L’IES GAIA realitza un Job Shadowing en Lünen (Alemanya)

Durant la setmana del 20 al 24 de novembre de 2023, les professores Mª José Gosálbez, Raquel Peiró i Fernando Alarzón van realitzar un Job Shadowing (aprenentatge per observació) a Alemanya. El centre triat va ser el Campus Lünen-Sud. Durant 5 dies van acudir a diverses classes de ciències, lletres, informàtica i educació física, on van comparar metodologies diferents de treball que van enriquir el seu aprenentatge. A més van conéixer a l’alumnat que  ens visitarà l’any vinent i van establir llaços de treball i cooperació amb el centre alemany.

Participació en “Centres d’educació mediambiental”

Alumnat de l’IES GAIA de 1r de l’ESO participa en la beca concedida pel Ministeri d’Educacion i Formació professional denominada “Centres d’Educació Mediambiental”. Aquesta beca consisteix en la participació de 23 alumnes durant la setmana del 23 al 27 d’octubre en la realització d’activitats de respecte i conscienciació mediambiental en la localitat de Villardeciervos, a Zamora. Al costat de l’IES GAIA participa l’IES LA CALETA  de Cadis fomentant-se entre tots dos centres actituds de respecte i convivència. 

Censos i presentació de candidatures 2023

A partir de hui, dilluns 16 d’octubre, estan publicats els censos d’alumnat i famílies i podran consultar-se en Consergeria.

Les candidatures podran presentar-se emplenant un imprés en Secretaria des del dimecres 18 d’octubre al divendres 3 de novembre. L’imprés podrà descarregarse des d’ací:

Candidatura per al professorat

Candidatura per a les famílies (convé adjuntar fotografia i còpia del dni)

Candidatura per a l’alumnat