Icosatlon en el Gaia

El dia 22 de maig quedarà gravat per ser el dia en què els alumnes de 6é dels col·legis L’Horta i L’Almàssera van realitzar el seu primer Icosatlon en l’IES Gaia.

Tant els professors de Matemàtiques de l’institut com les tutores de 6é i altres docents dels col·legis de Primària han estat tot el curs en contacte tractant de millorar el trànsit entre etapes. Esta connexió ha tingut com a colofó la celebració d’esta prova no competitiva en la qual els joves han resolt fins a 20 proves de raonament matemàtic. D’esta manera, poc més de tres mesos abans de començar la seua marxa en el centre de secundària, han pogut conéixer millor les instal·lacions, als seus nous companys, alguns dels seus pròxims professors i professores i, fins i tot, alguns dels seus companys majors, perquè més de 60 estudiants de secundària i Batxillerat de l’IES Gaia han realitzat labors de voluntaris perquè tot isquera perfectament.

A més, per a acabar la jornada amb millor sabor de boca, l’AMPA de l’IES Gaia va obsequiar a tots els participants amb un piscolabis que ha servit de “berenar de fraternitat”.

Canviar de centre a vegades és difícil però amb iniciatives com esta, com la resta d’accions que es duen a terme en els diferents plans de transició dels nostres instituts i els col·legis adscrits, es contribuïx al fet que els canvis siguen més amables i naturals.

Ací es fa ressò d’esta jornada la premsa local.