Últimes novetats

Comunicació sobre l’inici de curs

12 de setembre de 2023

Per qüestions d’organització, s’informa que les classes a partir de 2n d’ESO comencen demà dimecres 13 amb el seu horari habitual, i no el dijous 14 com s’havia publicat. L’alumnat de 1r d’ESO continuarà amb l’horari i activitats programades.

Més informació

Atenció alumnat de 1r ESO

12 de setembre de 2023

És important que demà, dimecres 13 de setembre, l’alumnat de 1°ESO vinga al centre amb la motxilla, ja que s’entregaran els llibres de text als participants en la Xarxa llibres.

Més informació

Llistats d’alumnat d’inici de curs

9 de setembre de 2023

A continuació podran consultar en quin grup està matriculat, per al curs 2023-24, cada alumne o alumna. Recorden que si no apareix el NIA en la primera pàgina poden consultar les següents pàgines de cada document des de les icones que apareixen en el marge superior esquerre. 1ESO: 2ESO: 3ESO: 4ESO: 1BACH: 2BACH:

Més informació

Informació d’inici de curs

9 de setembre de 2023

Plans de trobada: 1r i 2n d’ESO: 3r ESO i FPB: 4t ESO i BACH:

Més informació

Horari per al curs 2023-24

6 de setembre de 2023

Les classes comencen tots els dies a les 7.55. Aquestes són les hores, segons el curs, de finalització de les classes:

Més informació

Llistats de grups

5 de setembre de 2023

Els llistats dels diferents grups per al curs 2023-24 estaran a la seua disposició en aquesta mateixa pàgina web dissabte que ve 9 de setembre al matí. La consulta es realitzarà a través del NIA de l’alumnat.

Més informació

Presentació nova Direcció

1 de juliol de 2023

Des de l’1 de juliol el nou equip directiu de l’IES Gaia format per: Fidel Pastor (Director) Pascual Olivares (Vicedirector) Belén Piqueras (Cap d’estudis) Sonia Hernández (Secretària) es posa al servei de tota la comunitat educativa.Encetem aquesta nova etapa amb gran il·lusió, responsabilitat i compromís.

Més informació

Concurs de tallers didàctics del MUA 2023

27 de juny de 2023

El passat 17 de juny, al Museu de la Universitat d’Alacant (MUA), va tindre lloc l’acte de lliurament del Concurs de Tallers Didàctics del MUA. Dues alumnes de l’IES Gaia han estat destacades en el taller “La llum de Sempere”. LAURA RAMOS GOMIS (3r ESO) ha sigut distingida com a PRIMER PREMI en la categoria … Llegir més

Més informació

Participació en la campanya de mensajeros de la paz

20 de juny de 2023

L’IES Gaia participa en la campanya solidària a favor dels nens de Benín pel Congrés Más allá de la vida. Més informació: https://mensajerosdelapaz.org/campana-solidaria-a-favor-de-los-ninos-de-benin-del-congreso-mas-alla-de-la-vida/

Més informació

Calendari exàmens extraordinaris 1Batx, CFGB (jun 23)

20 de juny de 2023
Més informació

Erasmus+ KA101

El Orienta

Cognitiva escolar

Xarxa llibres

Ràdio Gaia

Revista Atenea

Blocs de l'IES Gaia

 

Altres enllaços

Ítaca

Aules

Web familia

L'IES Gaia participa del Fons Social Europeu.Més informació: