eTwinning

eTwinning: UNA GRAN OPORTUNITAT DE CONNECTAR AMB ALTRES CENTRES EUROPEUS 

Des de la seua creació en 2005, eTwinning s’ha convertit en la major comunitat europea de docents i centres escolars.  L’objectiu d’eTwinning  és promoure i facilitar el contacte, l’intercanvi d’idees i el treball en col·laboració entre professorat i alumnat dels països que participen en eTwinning, a través de les TIC.   

eTwinning està dirigit a tots els nivells educatius anteriors a la Universitat. Totes les àrees, matèries i famílies professionals d’Educació Infantil, Primària i Secundària tenen cabuda en eTwinning, així com els ensenyaments de règim especial.  Els idiomes de treball són aquells que els socis desitgen utilitzar, entre ells, l’espanyol, l’ús del qual creix dia a dia a Europa. 

A través d’eTwinning Live es poden organitzar projectes de diferent índole en el que es desenvolupen activitats diverses sobre una temàtica atractiva per als participants. A més, es desenvolupen competències com ara l’ús de l’idioma anglés i les TIC. 

El TwinSpace és la plataforma segura d’eTwinning. Ací només pot entrar el professorat i l’alumnat que participa en el projecte. També és el lloc on tant professorat com alumnat pot conéixer-se i cooperar.  

La nostra aventura eTwinning va començar l’any 2020, després de participar en el programa Erasmus+. Des de llavors, hem participat en 3 projectes amb diferents països, temàtica i duració. 

2021: PREMIS I RECONEIXEMENTS 

Encara que el nostre projecte “Do you speak English?”, que va començar al gener de 2020, es va veure interromput per la pandèmia, ho continuem en el curs 2021 i ens ha donat la satisfacció de rebre dos segells de qualitat nacional i europea.