Admissió curs 2024-2025

Procediment

 

El procés d'admissió a totes les etapes educatives es farà telemàticament. Per fer-ho cal accedir a la pàgina web (AdmiNOVA) que ha habilitat la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, llegir acuradament tota la informació i seguir els passos que en la mateixa s'indiquen. Al final d'aquesta pàgina teniu l'enllaç.

A més de seguir les indicacions de la web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport és molt important que llegiu les indicacions del centre corresponents als estudis on voleu ser admesos que apareixen en les pestanyes de dalt.

RECORDEU:  Admissió NO significa matriculació. Són dos actes distints: en el primer sol·licitem plaça i, si ens la concedeixen, formalitzem la matrícula. En la matrícula hem d’aportar tot el que ens demane el centre dins dels terminis establerts. Si no es formalitza la matrícula es perd la plaça adjudicada.

IMPORTANT!!:  abans de fer la matrícula, ja siga telemàtica o presencial, haureu de consultar les instruccions que l'institut publicarà en la pàgina web.

AdmiNOVA.es

E.S.O.
Batxillerat
Cicles formatius de grau mitjà i superior
Formació professional bàsica