Gaia Fest 2024

Benvinguts i benvingudes al Gaia Fest 2024, el festival de talents oficial de l’IES GAIA que, com en anteriors anys, celebra la seua nova edició en gran. El termini d’inscripció per a participar en el Gaia Fest 2024, obrirà el pròxim 12 de febrer i finalitzarà el 4 de març.

Enguany, comptem amb nombroses novetats:

  • Nou mètode d’inscripció: tothom que desitge participar o ajudar en el festival de talents, haurà de passar pel període d’inscripció, que enguany serà mitjançant un formulari
  • Ampliem nombre de participants: en esta segona edició ampliem el nostre màxim de participants fins a 16.
  • Nou sistema de votació: un nou sistema de votació que comptarà amb la votació del jurat professional (50% de la decisió) i del públic (el 50% restant), que enguany serà percentual.
  • Nous mitjans: renovem el sistema de pantalla i so, permetent més utilitat i facilitat.
  • Nou eslògan i logotip: un eslògan més efectiu i un logotip més funcional. Amb este logotip, creem una identitat mes original que inclou els dos símbols de l’institut: el sol i l’arbre.
  • Més espectacle i organització: hem organitzat més esta edició perquè siga inoblidable.

L’única cosa que no hem canviat de la nostra primera edició, és la vocació i el nostre objectiu: divertir i sorprendre a tots. Al final d’este articule tindreu el PDF amb tota la informació d’este Gaia Fest 2024. Així que, no us perdeu les novetats més importants des d’esta secció del Gaia Fest de la pàgina web de l’IES GAIA.

Enllaç: Descàrrega les bases

GAIA-FEST-PROYECTO-24-08-02-2024-VERVAL-1

Formulari d’inscripció: enllaç al formulari (pestanya nova)

Molt prompte més notícies del GAIA Fest 2024…