COLOFÓ A LA PROGRAMACIÓ FALLA 2023

Compartim amb la comunitat educativa moments de les activivitast que han servit de colofó al projecte de treball de centre "Falla 2023":

VISITA

En l'horari establert famílies i alumnat van visitar "L'exposicicó del ninot -La Bola-", van veure el resultat del treball conjunt de l'alumnat i professorat de cada nivell en la pista principal del centre.

La comunitat educativa van gaudir dels personatge que cada nivell ha realitzat amb material i elaboracons ben diverses: fades i follets, espantaocells, lleons, indis, vaquers, minions, emojis, Tom Sawyer, Frankenstein

MASCLETÀ I LLIURAMENT DE BANDERINS

A les falles no pot faltar la mascletà i en els dies prèvis a la cremà l'especialista de música ha coordinat i preparat aquesta gran mascletà on han participat tot l'alumnat i professorat del centre com acte previ al lliurament de banderins i cremà.

FALLA BANDERIS 2023

LA CREMÀ

El fi de tot monument faller és la cremà, i aquesta va tindre lloc al voltant de les 12:45 amb la companyia de tots aquells familiar i amics, que van compartir aquest moment una vegada feta la preparació prèvia, amb totes les mesures de seguretat necessàries i la presencia com sempre dels bombers del Xàtiva.

Compartim amb la comunitat educativa tots aquests moments lligats al projecte Falles 2023 del centre, resultat de l'esforç de mestres i alumnat. Agraïm les col·laboracions i recolçament rebut per portar-ho endavant i les mostres de felicitació expressades pels familiars que la van visitar; posant punt i final a "L'exposició del ninot -La Bola- 2023 ".