Termini per a sol·licitar el canvi de grup


El termini per a la sol·licitud del canvi de grup finalitza divendres que ve 13 a les 13.00.
Per a realitzar este tràmit s’ha d’entregar la sol·licitud que està a la seua disposició en la consergeria del centre firmada per les famílies.

Llistats de grups. Curs 2024-25

A continuació estan disponibles els llistats de cada curs d’ESO i de Batxillerat per a la seua consulta pel NIA de l’alumnat. Així mateix, aquesta informació també estarà disponible el dia 9 de setembre, dia de la presentació, en les vidrieres de l’institut per a la seua consulta quan arribe l’alumnat al centre. També estan a la seua disposició els diferents plans de localització amb els punts on haurà d’acudir l’alumnat de cadascun dels grups segons l’horari facilitat anteriorment (i que poden consultar ací). Bon inici de curs!

Llistat d’alumnat per curs

Plànols de localització

Llistats amb matèries optatives. Curs 2024-25

S’obri el termini per a sol·licitar canvis en les matèries optatives, d’opció i de modalitat per a l’alumnat matriculat en el Centre, fins dijous pròxim dia 5 de setembre  a les 23.59.

Els llistats adjunts estan ordenats per curs i NIA de l’alumnat, s’ha d’accedir al document corresponent al curs i després localitzar el NIA per a identificar la/les assignatura/es associades en estos moments:

En cas de voler fer una sol·licitud de canvi, s’ha d’accedir al formulari (utilitzant el correu de l’alumnat  @alu.edu.gva.es) que trobareu en el següent enllaç:

ENLLAÇ AL FORMULARI DE SOL·LICITUD DE CANVI MATÈRIA OPTATIVA/OPCIÓ/MODALITAT

Quedem a la seua disposició davant qualsevol aclariment sobre aquest tema.

IES GAIA