Ruta Quetzal 2023

Hola, com estàs!

Soc Íñigo de la Quadra-Salcedo i em dirigisc a tu per a comunicar-te que aquest estiu realitzarem una nova expedició del programa Ruta Quetzal, dirigida en aquesta ocasió a tots els joves nascuts en 2007, que actualment es troben cursant els estudis de 4t ESO/2n FBP a Espanya.

Com potser recordes, Ruta Quetzal és un programa creat per Miguel de la Quadra-Salcedo, que al llarg de més de 40 anys ha realitzat expedicions per Amèrica i Espanya combinant l’estudi i l’aventura, despertant un esperit de solidaritat, esforç i cooperació entre els seus participants, i encoratjant en ells vocacions en noves disciplines didàctiques.

L’Expedició 2023, Cap a la Llum de la Fi del Món és possible gràcies al patrocini de l’Agència de Turisme de la Xunta de Galícia, i la col·laboració de Panama Jack i Mar de Santiago.

Per a poder participar en ella tots els interessats hauran d’accedir a les Bases i el Formulari de Participació que ja es troben publicats en la nostra web www.rutaquetzal.com.

El termini per a l’admissió de sol·licituds finalitza el divendres, 24 de març de 2023, i per això t’agrairia enormement difongueres aquesta informació entre els alumnes que actualment es troben cursant els estudis de 4a ESO/2n FPB.

Per a qualsevol consulta o informació addicional, no dubtes a posar-te en contacte amb mi.

Moltíssimes gràcies per la teua col·laboració!

Rep una cordial salutació,

Íñigo de la Quadra-Salcedo

 rutaquetzal@rutaquetzal.com

    www.rutaquetzal.com