Proves de nivell A2 per al curs 2023-2024

Ja s’ha publicat el calendari d’inscripció i realització de les proves homologades del nivell A2 del Marc comú europeu de referència per a les llengües (MECRL) del curs 2023-2024. Això vol dir que l’alumnat matriculat en el centre pot presentar la sol·licitud per a poder obtindre la certificació del nivell A2 en anglés i francés, que són els idiomes que s’oferixen en l’IES 25 d’Abril.

Estes proves consten de quatre parts:

  1. Comprensió de textos escrits.
  2. Comprensió de textos orals.
  3. Producció i coproducció de textos escrits i mediació escrita.
  4. Producció i coproducció de textos orals.

Les tres primeres parts es realitzaran el dia 8 de maig de 2024 a les 11.00 hores si es tracta de l’idioma anglés i el dia 9 de maig a les 11.00 hores si es tracta de l’idioma francés. La quarta part que es correspon amb l’activitat de llengua oral es realitzarà posteriorment segons l’horari que es publique en el centre.

Per a poder obtindre la certificació del nivell A2 s’han de superar les quatre parts de les quals consta la prova i un percentatge de puntuació global mínim del 65%.

Les persones interessades a realitzar estes proves de nivell hauran de presentar la seua sol·licitud en la secretaria del centre.

Es pot obtindre més informació en la pàgina Proves Homologades de la Conselleria d’Educació.