Localització i accessos

L’IES 25 d’Abril està localitzat en el municipi d’Alfafar que forma part de la comarca de L’Horta Sud a la província de València. Alfafar limita amb les poblacions de Benetússer, Sedaví, Massanassa i Llocnou de la Corona.

Per a accedir a l’institut, més enllà utilitzar un vehicle propi o anar caminant, es poden utilitzar diversos mitjans:

  • Tren de rodalies de Renfe, que para en l’estació d’Alfafar-Benetússer. Una vegada estiguem en l’estació, necessitarem caminar menys de deu minuts per a arribar al centre. Enllaç als horaris de rodalies.
  • Autobús Auvaca, que té diverses línies que passen prop del centre. Una vegada ens baixem de l’autobús, en tot just un parell de minuts arribarem a l’institut. Enllaç a les línies regulars d’Auvaca.
  • Autobús urbà de València de l’EMT (línea 27), que para a el carrer Manuel Iranzo de València. Una vegada hem arribat a la parada, haurem de caminar uns quinze minuts per a arribar a l’institut. Enllaç a la web de l’EMT .
  • Bicicleta o patinet. Es poden utilitzar els diversos carrils bici que passen prop de l’institut i que connecten amb els municipis pròxims com València, Catarroja, Sedaví, Paiporta o Albal entre altres.
  • Metro, que ha de ser combinat amb un altre mitjà de transport, ja que l’estació més pròxima és la de València Sud. No obstant això, si es disposa de bicicleta o patinet en uns quinze minuts estaríem en el centre una vegada baixem del metre. Enllaç a la web de Metrovalencia.

El següent mapa mostra la localització exacta de l’institut: