Alumnat de 3r de l’ESO visita el Teatre Arniches

L’alumnat de 3r de l’ESO D i 3r de l’ESO F ha visitat recentment el Teatre Arniches d’Alacant per a presenciar una representació. Els estudiants es van desplaçar a la ciutat al costat dels docents Verónica Martínez i Alejandro Fernández, tots dos del departament de Llengua castellana i literatura. Una vegada a Alacant, van realitzar un recorregut per llocs emblemàtics de la capital provincial, com l’Esplanada d’Espanya, el Port, el parc de Canalejas o l’avinguda de Maissonnave, entre altres. Finalment van acudir al Teatre Arniches, on van presenciar l’obra “Menina. Soc una puta obra de Velázquez”. En ella es va abordar de manera directa una de les grans xacres que assolen a la joventut hui dia, el bullying. L’alumnat va tindre un comportament excel·lent durant tot el matí i va tornar a Sant Vicent amb més ganes de teatre