Visita al Teatre Arniches (22/03/24)

L’alumnat de 1r de l’ESO B i 3r de l’ESO D de l’IES Gaia va assistir este passat divendres 22 de març a una representació en el Teatre Arniches d’Alacant. Els estudiants van realitzar primer un recorregut pel centre de la ciutat al costat dels docents Óscar Carbonell, de Geografia i Història, i Alejandro Fernández, de Llengua castellana i literatura. Entre altres llocs, van visitar l’Esplanada d’Espanya i el Port, on Carbonell els va explicar la història del Stanbrook, la Casa Carbonell i el Castell de Santa Bàrbara. A continuació van disposar de temps lliure per a esmorzar, mentres que el matí va acabar en el Teatre Arniches. Allí van presenciar “Estació paradís”, a càrrec de la companyia La Maquiné. L’obra combina teatre gestual, titelles, màgia i música, i va fer les delícies de l’alumnat. Els dos docents que van acompanyar als joves volen agrair-los l’excel·lent comportament que van tindre durant tot el matí