Festa de benvinguda 1ESO i Aula oberta

Estimades famílies:  

Aquest curs 2023-24 el centre organitza, un any més, la “Festa de Benvinguda” per als nous i noves alumnes de 1r ESO i de l’Aula Oberta, en la qual es realitzaran diverses activitats de caràcter lúdic amb la finalitat d’afavorir la relació, convivència i integració de l’alumnat que s’incorpora aquest curs. En l’organització de la festa participarà professorat i alumnat voluntari de cursos superiors.  

Aquesta “Festa de Benvinguda” es realitzarà el dimarts 10 d’octubre. L’horari de les activitats de benvinguda començarà a les 12.00 hores i finalitzarà a les 15.00 hores per a l’alumnat de 1r ESO, Aula Oberta i alumnat col·laborador. La resta dels nivells continuarà amb les seues activitats lectives habituals.   

Una salutació 

Direcció