Concurs de logo ERASMUS+

El mes de maig passat el grup de professors que està participant en mobilitats dins de l’Acreditació Erasmus+, que el centre té concedida fins al curs 2027, va llançar un concurs per a buscar el logo del seu projecte. El logo havia de fer referència a Europa i a la idea d’UNIÓ entre els pobles europeus; a la seua relació, intercanvi i cooperació. 

Després de la presentació de nombrosos dibuixos a concurs, els professors participants en el projecte, al costat dels professors del departament de dibuix, van triar 5 finalistes, que van ser exposats en les vidrieres de l’institut. Després d’uns dies d’exposició, tot l’alumnat del centre, a més del professorat i personal no docent van tindre l’oportunitat de votar el seu logo favorit durant l’esbarjo del dia 14 de juny. 

Després del recompte de vots, el logo guanyador va ser el realitzat per l’alumna de 2n CVera Sevilla Barberá
Els tres primers finalistes van rebre  un kit de pintures i un diploma. 

El segon logo més votat va ser el de l’alumna Sandra Orts Arnau, també de 2n °C.

El tercer premi se’l va emportar l’alumna, també del grup 2n C, Manuela Cancela Díaz.

El quart premi el va aconseguir Laura Victoria Triana Cuéllar de 2n E.

Finalment, el cinqué classificat va ser Israel Jarabo Coy, també de 2n C
Video del lliurament de premis