Projecte eTwinning: “Green wherever together” (2n ESO D)

L’alumnat de 2n ESO D, al costat de la seua professora d’anglés Belén Piqueras, ha participat aquest curs en el projecte eTwinning anomenat “Green Wherever Together”. El nostre alumnat ha treballat en aquest projecte al costat d’altres estudiants d’Itàlia, Croàcia, França i Turquia i ha tingut l’oportunitat de conéixer-los a través de les diferents reunions en línia que s’han realitzat durant el curs, l’última va ser el passat dia 24 de maig. 

L’objectiu al voltant del qual s’ha desenvolupat aquest projecte ha sigut el conscienciar als participants en la importància que té el cuidar el món en el qual vivim desenvolupant accions positives amb el medi ambient. Entre algunes activitats que s’han dut a terme estan la creació d’unes Ecofriendly Christmas (targetes ecosostenibles) :

https://www.canva.com/design/DAFlco9CdNY/view

O l’elaboració d’un Green Calendar per a celebrar mes a mes els esdeveniments mediambientals més importants (El podeu veure en YouTube)

Per a reflexionar sobre els aspectes negatius que el no cuidar el medi ambient té en la naturalesa, el nostre alumnat també ha investigat sobre un dels animals que està en perill d’extinció al nostre país: l’Os bru i amb aqueixa informació es va crear un treball en Breaking News Generator i CANVA

D’altra banda, es va demanar als nostres alumnes i alumnes que reflexionar sobre un hàbit que realitzen per a protegir el medi ambient i un hàbit que el perjudica. 

Per a celebrar el Dia de la Terra (22 d’abril) es va utilitzar Google Earth, on es van pujar fotos que alguns alumnes i alumnes es van fer en contacte amb la naturalesa. 

Esperem que l’alumnat siga ara més conscient que no existeix un planeta B i que és responsabilitat nostra cuidar el que tenim