De súbdites a ciutadanes

Dins de les activitats organitzades entorn del 8M, Dia Internacional de la Dona, el dia 17 de març inaugurem en l’IES Gaia l’exposició itinerant de la Universitat d’Alacant: De súbdites a ciutadanes: Espanya 1965-1995.

En aquesta exposició es posa de manifest la importància del feminisme com a motor de canvi. El feminisme com a moviment, com a pensament i com a impulsor de polítiques d’igualtat. També mostra les diverses accions i orientacions feministes que van desembocar en una millora de la qualitat dels drets de ciutadania de les dones.

Ens mou l’interés per contribuir a la visibilització i valoració de tot allò que les feministes han aconseguit amb molt d’esforç per a aconseguir respecte i reconeixement en tots els ordres de la vida.

No us la podeu perdre, l’exposició romandrà en el nostre centre fins a l’11 d’abril.