Vaga d’alumnat. 11 de febrer

La direcció del centre ha rebut convocatòria de vaga d’alumnat pel Sindicat d’Estudiants per a el pròxim dia 11 de febrer, en relació amb la situació epidemiològica a la Comunitat Valenciana i la seua repercussió a l’escola pública. S’adjunta l’enllaç a la web del sindicat:

https://www.sindicatodeestudiantes.net/noticias/otras-noticias/26-pais-valencia14/3342-mas-de-20- instituts-publicos-del-pais-valència-voten-anar-a-la-vaga-estudiantil-el-11-de-febrer-per-la- paralizacion-de-la-activitat-lectiva

En relació a les convocatòries de vaga convé fer algunes precisions:

  1. Segons el Decret 39/2008 de 4 d’abril, les decisions col·lectives d’inassistència es poden produir a partir de 3o d’ESO. Per això no es convoca a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO.
  2. El centre continuarà funcionant amb tota normalitat. La vaga és de l’alumnat, no del professorat. Per tant, no es permetrà l’entrada ni l’eixida fora de l’horari normal d’obertura del centre, com en un dia normal de classe.
  3. D’acord amb el punt anterior, no es pot exigir el canvi de data d’un examen o qualsevol altra activitat acadèmica prevista per raó de la vaga. Tota vaga té un cost que, els qui la secunden per la reivindicació d’uns principis legítims, poden haver d’assumir.
  4. El professorat anotarà la falta d’assistència dels alumnes i alumnes que no assistisquen a classe.

 

DIRECCIÓ