LA CARLOTA, PROTAGONISTA DEL MES DE FEBRER AL MENJADOR

Ací us deixem una mostra de totes les activitats que s’han realitzat al menjador escolar per conéixer el producte de temporada protagonista del mes de febrer: La carlota

  • Al menú del mes de febrer, s’inclouen receptes que porten carlota cuinada de diferents formes: com els bastonets d’humus amb bastonets de carlota, truita de carlota o el carrot cake.
  • Aprenem sobre les distintes varietats de carlota
  • Treball d’investigació sobre la carlota i alguns remeis cassolans que utilitzen aquest ingredient.
  • Manualitats
  • Receptes

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies