INICI

Som una escola valenciana.

Al Mediterrani estem compromesos amb la normalització de la llengua, amb la nostra música i amb el coneixement i estima de la cultura valenciana.

Som una escola arrelada al medi.

El Mediterrani és una escola valenciana, en continguts i en vivències, arrelada a la tradició i oberta al futur.

Som una escola acofessional.

La nostra escola és un centre aconfessional en la seua funció educativa, mantenim un absolut respecte per tothom i una neutralitat absoluta pel que fa opcions  polítiques i religioses.

Som una escola democràtica.

L'escola entén l’acció educativa com una tasca d’humanització, fomentant els valors democràtics de solidaritat, l'esforç, el treball en equip, la capacitat crítica ...

Compromesa

La nostra escola vol ser avançada d’un canvi d’actitud i de comportaments, estalviant aigua i energia, gestionant les deixalles, participant en campanyes de protecció de la natura, de conscienciació sobre la sostenibilitat dels recursos...

Som una escola coeducativa.

L'escola afavoreix una educació d'igualtat d'oportunitats, evitant els estereotips sexistes i educant l’alumnat per que se senta bé sent allò que vulga, sense restriccions ni limitacions per causa de sexe.

Som una escola inclusiva.

El Mediterrani és una escola que vol estar oberta a tothom sense restriccions, considerem la diversitat com una riquesa i un recurs, i ha de mantenir expectatives elevades pel que fa a les possibilitats de tots i cadascun dels i de les alumnes.

Som una escola integral.

La proposta metodològica del centre afavoreix la formació integral dels xiquets i xiquetes mitjançant un aprenentatge significatiu, innovador i adaptat a les seues possibilitats i interessos.

Som una escola creativa.

La proposta metodològica del centre afavorirà la formació integral dels xiquets i xiquetes mitjançant un aprenentatge significatiu, innovador i adaptat a les seues possibilitats i interessos.

Som una escola formada.

La formació ens proporciona eines perquè la tasca docent s’acompanye de millors estratègies, tècniques i models que l’ajuden a aconseguir les seues finalitats actuals.

CENTRE

Ací trobaràs informació rellevant del nostre centre: organització, professorat, instal·lacions, història ...

 

SECRETARIA

Tot allò que necessiteu relacionat amb la matrícula, beques, llibres de text ...

 

 

MENJADOR

Ací trobaràs la informació del menjador: menús, empresa de menjador ...

ENSENYAMENTS

Els blogs dels diferents cursos i especialitats, ací podreu veure: activitats de classe,  notícies, eixides ...

CELEBRACIONS

Ací podreu veure un recull de les activitats que fem a nivell de tota l'escola.

 

 

AMPA

Consulteu en aquest apartat les activitats organitzades per l'AMPA Mediterrani.

 

 

CONTACTE

Contacta amb nosaltres.

ÚLTIMES NOTÍCIES

EL CANTANT ESTEVE VISITA LA NOSTRA ESCOLA

Per ja_gimeno | 20 de juny de 2024

El dimarts 21 de Maig el cantant del grup Auxili, Esteve Tortosa, va visitar la nostra escola i a les classes de 3rA i 3rB els ha ensenyat a fer un RAP. Per donar-li una sorpresa abans de que entrara ens posàrem una gorra amb rastes. Començaren explicat coses de la història de la música … Llegir més

ELS RECORDS DE SISÉ 2015-2024

Per ja_gimeno | 20 de juny de 2024

PROJECTE ESCOLA DANSA 2023-24

Per ja_gimeno | 19 de juny de 2024

1 MESTRA CROATA VISITA EL CEIP MEDITERRANI

Per mc_barranquero | 14 de juny de 2024

Del 20 al 25 de maig, 1 mestra de l’escola Elemental Jordanovac Jordanovac de Zagreb, Croàcia, va estar realitzant el seu període d’observació a la nostra escola. També vam tindre oportunitat de visitar el Palauet de Nolla. Moltes gràcies Marja per la teua visita.

LA TOMACA PROTAGONISTA DEL MES DE MAIG

Per mc_barranquero | 12 de juny de 2024

El producte protagonista al menjador al mes de maig ha sigut la tomaca. Ací us mostrem un resum de les activitats que s’han realitzat: TIPUS DE TOMACA: INVESTIGUEM SOBRE LA TOMACA: Busquem remeis casolans i les seues propietats. TAST DE TOMACA RATLLADA ESCRIVIM RECEPTES QUE INCLOUEN LA TOMACA COM A INGREDIENT: FEM MANUALITATS:

DANSES DEL CORPUS CHRISTI

Per mc_barranquero | 3 de juny de 2024

El día 2 de juny alumnat de 3r, 4t i 5é de primària del nostre centre, va col·laborar amb l’escola municipal de danses i l’escola de tabal o dolçaina de Meliana.

EL MEU NOM ÉS UN POEMA

Per ja_gimeno | 31 de maig de 2024

GIMCANA AL MENJADOR ESCOLAR

Per mc_barranquero | 28 de maig de 2024

Al llarg de 3 dies i amb l’objectiu de repasar tot el que s’ha estat treballant sobre els productes de temporada i de proximitat, l’equip de menjador va preparar una gimcana en la que l’alumnat comensal ha gaudit moltíssim demostrant que són experts i expertes en fruites i verdures. Ací podeu veure un vídeo resum … Llegir més

TIC A LA CLASSE DE 4t A

Per s_magistris | 24 de maig de 2024

A la classe de 4tª utilitzem els ordinadors per fer activitats educatives i per aprendre coses noves. Alejandra,Cameron,Míriam,Valentina,Nicolás,Said.

EL CEIP MEDITERRANI GUANYA EL PREMI AL MILLOR CÒMIC AL CONCURS DE CERAI

Per mc_barranquero | 22 de maig de 2024

El passat dia 19 de maig al CEIP Vil·la Romana de Catarroja es va celebrar la jornada «Menja’t l’Horta», organitzada pel Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional (CERAI) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Catarroja. Al llarg de la jornada hi ha hagut una mostra de productes agroecològics de l’horta dels productors i productores que … Llegir més

DES DE SETEMBRE DE 2022 TENIM 8755 VISITES