INICI

Compromesa

La nostra escola vol ser avançada d’un canvi d’actitud i de comportaments, estalviant aigua i energia, gestionant les deixalles, participant en campanyes de protecció de la natura, de conscienciació sobre la sostenibilitat dels recursos...

Som una escola arrelada al medi.

El Mediterrani és una escola valenciana, en continguts i en vivències, arrelada a la tradició i oberta al futur.

Som una escola acofessional.

La nostra escola és un centre aconfessional en la seua funció educativa, mantenim un absolut respecte per tothom i una neutralitat absoluta pel que fa opcions  polítiques i religioses.

Som una escola formada.

La formació ens proporciona eines perquè la tasca docent s’acompanye de millors estratègies, tècniques i models que l’ajuden a aconseguir les seues finalitats actuals.

Som una escola coeducativa.

L'escola afavoreix una educació d'igualtat d'oportunitats, evitant els estereotips sexistes i educant l’alumnat per que se senta bé sent allò que vulga, sense restriccions ni limitacions per causa de sexe.

Som una escola democràtica.

L'escola entén l’acció educativa com una tasca d’humanització, fomentant els valors democràtics de solidaritat, l'esforç, el treball en equip, la capacitat crítica ...

Som una escola valenciana.

Al Mediterrani estem compromesos amb la normalització de la llengua, amb la nostra música i amb el coneixement i estima de la cultura valenciana.

Som una escola inclusiva.

El Mediterrani és una escola que vol estar oberta a tothom sense restriccions, considerem la diversitat com una riquesa i un recurs, i ha de mantenir expectatives elevades pel que fa a les possibilitats de tots i cadascun dels i de les alumnes.

Som una escola integral.

La proposta metodològica del centre afavoreix la formació integral dels xiquets i xiquetes mitjançant un aprenentatge significatiu, innovador i adaptat a les seues possibilitats i interessos.

Som una escola creativa.

La proposta metodològica del centre afavorirà la formació integral dels xiquets i xiquetes mitjançant un aprenentatge significatiu, innovador i adaptat a les seues possibilitats i interessos.

CENTRE

Ací trobaràs informació rellevant del nostre centre: organització, professorat, instal·lacions, història ...

 

SECRETARIA

Tot allò que necessiteu relacionat amb la matrícula, beques, llibres de text ...

 

 

ENSENYAMENTS

Els blogs dels diferents cursos i especialitats, ací podreu veure: activitats de classe,  notícies, eixides ...

MENJADOR

Ací trobaràs la informació del menjador: menús, empresa de menjador ...

AMPA

Consulteu en aquest apartat les activitats organitzades per l'AMPA Mediterrani.

 

 

CELEBRACIONS

Ací podreu veure un recull de les activitats que fem a nivell de tota l'escola.

 

 

CONTACTE

Contacta amb nosaltres.

ÚLTIMES NOTÍCIES

CELEBRACIÓ DIA NO VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

Per ma_lopez6 | 5 de desembre de 2022

Durant la setmana del 21 al 25 de novembre, l’alumnat ha reflexionat entorn al cartell que ens ha proporcionat la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Meliana. Han expressat què es pot fer si algú ens molesta o ens agredeix, si observem que estan molestant a algú, o si tu mateixa estàs molestant o agredint. Finalment, … Read more

“ADIVINA ADIVINANZA EN 4º”

Per ja_gimeno | 3 de desembre de 2022

Les xiquetes i els xiquets de 4t de primària ens hem organitzat per parelles i en l’assignatura de castellà hem inventat una sèrie d’endevinalles. S’hi apunteu a superar el repte? visiteu la pàgina d’EducaPlay i participeu amb el codi 192481. Molta sort !!

PADLET DEL CURS “DISSENY UNIVERSAL DE L’APRENENTATGE” A HELSINKI

Per mc_barranquero | 27 de novembre de 2022

Ací podeu veure la línea del temps que ha preparat la mestra Mª del Mar Candel Pons del curs que ha realitzat a Helsinki del 21 al 26 de novembre de 2022.

CURS SOBRE “DISSENY UNIVERSAL DE L’APRENENTATGE” A HELSINKI (FINLÀNDIA)

Per mc_barranquero | 22 de novembre de 2022

La nostra mestra d’anglés, Mª del Mar Candel Pons, es troba aquesta setmana a Helsinki (Finlàndia) per a formar-se en DUA (Disseny Universal de l’Aprenentatge) El DUA és un model que facilita el marc de referència per a la creació de contextos d’aprenentatge en els quals es proporcionen múltiples maneres de presentar la informació, múltiples … Read more

PADLET DEL CURS PROJECT BASED LEARNING A BERLÍN

Per mc_barranquero | 22 de novembre de 2022

Ací podeu veure la línea del temps que ha preparat la mestra Bea Marí Bueno del curs que ha realitzat a Berlín del 14 al 19 de novembre de 2022.

CURS SOBRE “APRENENTATGE BASAT EN PROJECTES” A BERLÍN

Per mc_barranquero | 16 de novembre de 2022

Del 14 al 19 de novembre, la mestra Beatriz Marí Bueno, es troba a Berlín per a assistir a un curs sobre “PBL” Project Based Learning. Aquest curs s’emmarca dins del projecte Erasmus+ KA122 que el nostre centre ha iniciat aquest curs. De segur que Bea aprendrà moltes coses que podrem aplicar al CEIP MEDITERRANI.

UNA EXCURSIÓ A LA CIUTAT DE LA CERÀMICA: MANISES !

Per mp_garcia5 | 11 de novembre de 2022

El dijous dia tres de novembre, els xiquets i xiquetes de cinqué i sisé de l’escola C. E. I. P Mediterrani, van pujar a un autobús camí a Manises. En el destí, els esperaven moltes sorpreses a descobrir. El primer lloc on anaren va ser a l’oficina de turisme on estava una xica que va … Read more

COMENCEM LA COL·LABORACIÓ AMB L’ESCOLA FINESA: HAIJENNEN KOULU

Per mc_barranquero | 10 de novembre de 2022

La primera activitat que hem preparat amb l’escola finesa, és la presentació de les nostres escoles. I qui millor per a presentar-la que el nostre alumnat? En el nostre cas han sigut els xiquets i xiquetes de 5é de primària els que han preparat aquest vídeo de presentació. Esperem que us agrade.

SABÍEU QUE LA CORBATA ÉS UN INVENT CROATA?

Per mc_barranquero | 10 de novembre de 2022

La corbata va sorgir a Croàcia al segle XVII durant la Guerra dels Trenta Anys, quan milers de soldats del que és ara Croàcia, marxaven del seu país per a donar suport al Cardenal Richelieu i al resy Lluís XIII i, a l’hora de partir, les dones nugaven al coll dels soldats de la caballeria … Read more

APRENENT A CROÀCIA

Per mc_barranquero | 7 de novembre de 2022

Ja han passat dos dies des de que vaig començar el curs de “Digital sotorytelling”. Són dies intensos però molt gratificants doncs es comparteixen experiències amb mestres de tota Europa: França, Alemanya, Dinamarca, Itàlia, Romania, Lituània, Croàcia i també d’Espanya. A més també hi ha temps de conéixer la cultura del país visitat. Tota una … Read more

FINS ARA TENIM 2922 VISITES