INICI

Som una escola integral.

La proposta metodològica del centre afavoreix la formació integral dels xiquets i xiquetes mitjançant un aprenentatge significatiu, innovador i adaptat a les seues possibilitats i interessos.

Som una escola democràtica.

L'escola entén l’acció educativa com una tasca d’humanització, fomentant els valors democràtics de solidaritat, l'esforç, el treball en equip, la capacitat crítica ...

Compromesa

La nostra escola vol ser avançada d’un canvi d’actitud i de comportaments, estalviant aigua i energia, gestionant les deixalles, participant en campanyes de protecció de la natura, de conscienciació sobre la sostenibilitat dels recursos...

Som una escola coeducativa.

L'escola afavoreix una educació d'igualtat d'oportunitats, evitant els estereotips sexistes i educant l’alumnat per que se senta bé sent allò que vulga, sense restriccions ni limitacions per causa de sexe.

Som una escola acofessional.

La nostra escola és un centre aconfessional en la seua funció educativa, mantenim un absolut respecte per tothom i una neutralitat absoluta pel que fa opcions  polítiques i religioses.

Som una escola creativa.

La proposta metodològica del centre afavorirà la formació integral dels xiquets i xiquetes mitjançant un aprenentatge significatiu, innovador i adaptat a les seues possibilitats i interessos.

Som una escola formada.

La formació ens proporciona eines perquè la tasca docent s’acompanye de millors estratègies, tècniques i models que l’ajuden a aconseguir les seues finalitats actuals.

Som una escola valenciana.

Al Mediterrani estem compromesos amb la normalització de la llengua, amb la nostra música i amb el coneixement i estima de la cultura valenciana.

Som una escola arrelada al medi.

El Mediterrani és una escola valenciana, en continguts i en vivències, arrelada a la tradició i oberta al futur.

Som una escola inclusiva.

El Mediterrani és una escola que vol estar oberta a tothom sense restriccions, considerem la diversitat com una riquesa i un recurs, i ha de mantenir expectatives elevades pel que fa a les possibilitats de tots i cadascun dels i de les alumnes.

CENTRE

Ací trobaràs informació rellevant del nostre centre: organització, professorat, instal·lacions, història ...

 

SECRETARIA

Tot allò que necessiteu relacionat amb la matrícula, beques, llibres de text ...

 

 

ENSENYAMENTS

Els blogs dels diferents cursos i especialitats, ací podreu veure: activitats de classe,  notícies, eixides ...

MENJADOR

Ací trobaràs la informació del menjador: menús, empresa de menjador ...

AMPA

Consulteu en aquest apartat les activitats organitzades per l'AMPA Mediterrani.

 

 

CELEBRACIONS

Ací podreu veure un recull de les activitats que fem a nivell de tota l'escola.

 

 

CONTACTE

Contacta amb nosaltres.

ÚLTIMES NOTÍCIES

CARTA A LA PALMA

Per gimeno_josest | 28 de desembre de 2021

L’alumnat de quart de primària han enviat unes cartes donant ànims als xiquets i xiquetes de La Palma per manifestar-los el seu suport en aquests dies tant durs.

CELEBREM EL NADAL 2021

Per gimeno_josest | 23 de desembre de 2021

Durant el mes de setembre hem decorat l’escola per rebre el Nadal amb molta alegria i l’últim dia de classe vam poder assistir a una representació teatral organitzada pels pares i mares de l’escola i a la visita dels Reis d’Orient que recolliren les nostres cartes amb els nostres desitjos. Ací podeu veure una mostra … Read more

SOLIDARITAT AL CEIP MEDITERRANI

Per xelo | 23 de desembre de 2021

Volem agraIr a tota la comunitat educativa del CEIP MEDITERRANI, la seua participació en la campanya de replegada d’aliments del Nadal 2021. Enguany hem fet arribar la vostra col·laboració a l’ONG Villa Teresita de València. Aquesta associació té diversos hogars d’acollida per ajudar a dones en situació d’exclusió. Moltíssimes gràcies.

UNA FELICITACIÓ DE NADAL MOLT ESPECIAL

Per xelo | 23 de desembre de 2021

Aquesta setmana, vam rebre la visita d’ASID (Associació per la Integració de les Persones amb Discapacitat Psíquica), per a felicitar-nos el Nadal. Moltíssimes gràcies.

L’alumnat de sisé treballa la sostenibilitat en anglés

Per xelo | 23 de desembre de 2021

Com a tasca final del tema d’anglés Think green!, hem fet cartells amb les coses que podem fer per millorar la sostenibilitat del planeta. Al treball li hem posat per títol: 2022 green resolutions, i hem muntat un vídeo per a ensenyar-vos algunes de les coses que tots i totes podem fer per millorar la … Read more

LES TARGETES DE NADAL

Per gimeno_josest | 23 de desembre de 2021

Com ja és tradicional a la nostra escola, ací podeu veure una mostra de les targetes de felicitació nadalenca que l’alumnat ha preparat en classe per felicitar les seues famílies. Bon Nadal a totes i tots !!

FEM UN GLOBUS TERRAQÜI

Per gimeno_josest | 20 de novembre de 2021

A la classe de tercer de primària hem fet un treball cooperatiu: El globus Terraqüi. Ací podeu veure els diferents equips amb el resultat final.

VIATGE A LA LLUNA

Per gimeno_josest | 20 de novembre de 2021

Enguany a la nostra escola tenim com a fil conductor el cinema, molts de nosaltres hem vist la pel·lícula “viatge a la lluna” de Georges Mélièrs, feta en 1902 i considerada com la primera pel·lícula de la història en incorporar efectes especials. Les xiquetes i xiquets de 3r la vam veure i vam fer uns … Read more

ELS XIQUETS/ES D’INFANTIL HEM CELEBRAT LA CASTANYERA!

Per martinez_laugim | 11 de novembre de 2021

El dilluns anarem a comprar a la fruiteria! El dijous pel matí esmorzarem fruits de la tardor! El dijous de vesprada vérem el teatre de La Castanyera que ens prepararen alguns alumnes de sisè! Moltes gràcies companys/es majors! Ho hem passat superbé!

LA CLASSE DE 3 ANYS COMENÇA A NAVEGAR PEL MEDITERRANI!

Per martinez_laugim | 11 de novembre de 2021

Els xiquets i xiquetes més menuts de la nostra escola cada vegada venen més contents a l’escola de “majors”.